USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Від Волині до Австралії: у Луцьку стартував фестиваль «Jazz Bez»

8 Грудня 2017 20:33
Поціновувачі якісної професійної музики протягом трьох днів зможуть насолоджуватися джазом від виконавців з різних країн та континентів: фестиваль «Jazz Bez» стартував у Луцьку.

Дійство розпочалося 8 грудня на сцені обласного театру ляльок.

Як розповіла ведуча Наталка Войтович, в Україні фестиваль відбувається в сімнадцяте, а у Луцьку – ювілейний десятий фестиваль.

Свято музики відбувається під патронатом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку. Генеральний консул Вєслав Мазур зауважив, що про джаз не варто говорити, джаз потрібно слухати. Він подякував співорганізаторам за цю зустріч та побажав публіці гарних вражень.

Організатор фестивалю, голова ГО «Принцип» Віктор Грисюк зауважив, що попри фразу «давайте зустрінемо зиму джазом», якою раніше відкривали фестивалі, погода нині не зимова, напевно, завдяки, музикантам з Австралії. Він запевнив, що організатори робитимуть усе можливе, щоб музиканти розповідали про Луцьк не лише щодо гарної погоди, а й щодо гарної атмосфери. Він закликав публіку жити джазом, жити поза рамками.

«Поважайте себе – слухайте джаз», - звернувся він до лучан.

Відкрили перший фестивальний день у Луцьку музиканти колективу «BB Jazz»ідомих волинських музикантів Олександра Богдана та Василя Біщука.

Також виступлять патріархи українського джазу «Dzyga Jazz Quartet», а закриватиме фестивальний день у п’ятницю тріо з Австралії «The Necks».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus