USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віка з «НеАнгелів» загубилась у Таїланді

13 Листопада 2009 18:37

Учасниці гурту «НеАнгели» відпочили з мамами у Таїланді – повідомляють «Волинські новини».
Епатажні солістки групи «НеАнгели» Віка і Слава влаштували собі сімейний відпочинок з мамами. Дівчата провели два тижні в спекотному Таїланді.
Як відомо, після тривалих скандалів і сварок Віка і Слава здружилися і тепер не розлучаються навіть на відпочинку. А після подорожі до Таїланду мами співачок теж стали кращими подружками.
«Ми вирішили, раз у нас зі Славою з\'явилося стільки спільних інтересів, то й нашим мамам обов\'язково потрібно познайомитися ближче. Так і вийшло, під час відпочинку, вони так здружилися, що вже під кінець подорожі розмовляли, як найкращі подруги», – каже Слава.
Співачки і зіркові мами насолоджувалися екзотичними коктейлями, тайським масажем і білосніжними пляжами. А в перший день відпочинку – поїхали у подорож на яхті на острів «Джеймса Бонда», де знімалася одна з серій про легендарного Агента 007.
«На пляжі ми познайомилися з маленьким слоненям Лілу, який загравав до наших мам і стягав хоботом з них спідниці. Ну а після масажу, який слон робив, м\'яко наступаючи на спину ніжкою, мами просто розтанули від задоволення», – розповідає Слава.
Правда екскурсія мало не закінчилася трагедією для Віки. Співачка не на жарт налякала близьких, коли поїхала кататися на водному мотоциклі, і довго не поверталась. Справа в тому, що Вікторія вирішила досліджувати околиці, і попрямувала до далекого острова – пише ТСН.
«Як тільки я під\'їхала до острова, мотор мого водного мотоцикла заглух. Мене просто почало прибивати хвилями до скелястого берега. Як я не намагалася завести мотор, нічого в мене не виходило. Я страшенно злякалася, адже берег був далеко. На щастя, через півгодини за мною приїхали рятувальники і відвезли мене, зовсім знесилену, на берег», – розповідає Віка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Таня Показати IP 14 Листопада 2009 17:55
Гнилий піар. З мамами в Таїланді. В їх то віці і з таким баблом не з мамами а з чоловіками і дітьми вже треба відпочивати.
OrestN Показати IP 14 Листопада 2009 23:36
не хвилюйтесь вона кращу рабатёнку. У нічних клубах Таїланда платять в баксах у 10 раз більше.
Николай Показати IP 15 Листопада 2009 10:29
вот эта фраза "повідомляють «Волинські новини» мне больше всего нравится, такое впечатление,что именно журналисты этого сайта лично присутствовали при этих событиях, тоесть как первоисточник:)
seal Показати IP 17 Листопада 2009 00:00
Так ніхто ж не загубився. Упс. А я вже було зрадів, що одними співаючими трусами в Україні стало менше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus