USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин - лауреат престижної всеукраїнської премії

24 Лютого 2014 20:03
Відомий письменник, журналіст, громадський діяч з Волині Іван Корсак став лауреатом цьогорічної всеукраїнської премії імені Леоніда Глібова за 2014 рік. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив голова журі премії Михась ТКАЧ. Нагороду заснували літературна спілка «Чернігів» та журнал «Літературний Чернігів» у 2002 році. Серед лауреатів минулих років наш славетний земляк Василь Слапчук.

Цьогорічними лауреатами стали: лучанин Іван Корсак за високохудожні патріотичні романи на історичну тематику, що вийшли в останні роки; поетеса і прозаїк Валентина Михайленко (смт. Короп Чернігівської області) — за поетичну книжку «Маленька дівчинка на острові весни»; дослідник доби козацтва, журналіст Сергій Павленко (м. Чернігів) — за книжку «Мікротопоніми. Чернігів — Сіверщина»; капела бандуристів ім. Остапа Вересая Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник — заслужена артистка України Раїса Борщ, хормейстер — заслужений працівник культури України Микола Борщ) — за збереження музичної спадщини, традицій українського народу, популяризацію та високохудожнє виконання народних пісень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бухгалтер Показати IP 24 Лютого 2014 22:17
Тепер буде за що купити автозавод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus