USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська письменниця презентувала книжку для дітей. ФОТО

18 Листопада 2010 16:03
Волинська письменниця Надія Гуменюк презентувала нову збірку для дітей молодшого шкільного віку «Буслик хоче до Світязя».
До книги увійшли вірші, казки, оповідання та авторська легенда «Під сузір’ям велинів», присвячені історії та визначним особистостям волинського краю й Луцька.
Автором ілюстрацій до книги виступила Тетяна Кравченко, редакторами – Володимир Лис та Петро Коробчук.
Збірка побачила світ у видавництві «Твердиня».
Окрім творчого доробку, на сторінках книги також подані короткі історичні довідки про Волинь.
Як розповіла Надія Гуменюк, книгу вона встигла підготувати за літо. Видання готувалося на замовлення Волинської обласної державної адміністрації.
На презентації, яка відбулась у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для дітей, були присутні учні 4-го класу початкової школи Луцької гімназії № 4 ім. Модеста Левицького, які розповідали вірші з нової книги, показували свої малюнки за мотивами «Буслик хоче до Світязя», ділилися враженнями про прочитане та розпитували авторку про її творчість.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юля Показати IP 18 Листопада 2010 18:54
Книги Надії Гуменюк дуже цікаві!
цимбалюк Показати IP 15 Грудня 2010 15:29
гуменюк - графоманка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus