USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинські телевізійники – найкращі в Україні

12 Червня 2014 11:50
У Луганську завершився XI Всеукраїнський конкурс-фестиваль телевізійних спортивних програм «Світ спорту».

У категорії «Творчі колективи обласних державних телерадіокомпаній» 1-шу премію здобув фільм «Олександр Колодій: «Мішень чемпіона» Волинської обласної державної телерадіокомпанії, повідомили на сайті ВОДТРК.

Авторами роботи є журналісти Марія Андрушко і Дмитро Кузнєцов, редактор Ольга Куліш, оператор Василь Марищук, режисер монтажу Анжела Шабала, графіка Миколи Кушнірука, диктори: Вікторія Поліщук, Володимир Роса, Микита Чибар, сурдопереклад Любові Гнідець.

У фільмі майстер спорту з кульової стрільби Олександр Колодій, який народився у Луцьку, доводить, що у будь-якій ситуації у людини є місце для самоствердження. Результатом напруженої праці нечуючого від народження хлопця стали світові рекорди. Зокрема, на чемпіонаті Європи у Мюнхені талановитий волинський спортсмен здобув 6 золотих і 3 срібні медалі, був визнаний найкращим спортсменом серед нечуючих. Поруч нього здобуває нагороди його кохана дружина Світлана Яценко.

У телефестивалі «Світ спорту» взяли участь телекомпанії й окремі автори із 17-ти областей та регіонів країни, у тому числі й Криму.

Оцінювали роботу не лише відомі журналісти, а й олімпійські чемпіони, спортивні коментатори.

Додамо, що торік фільм ВОДТРК «Іду до золота», який розповідав про Майстра спорту міжнародного класу, волинянку Юлія Батенкову, теж здобув першість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дивно Показати IP 12 Червня 2014 17:05
Коли це Андрушко почала робити передачі про спортсменів? То ж Яцюка хліб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus