USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина відзначили на Всеукраїнському фотоконкурсі

18 Листопада 2010 15:44
Робота волинянина Олександра Остапйовського посіла перше місце в одній із номінацій на Всеукраїнському фотоконкурсі «Молоде обличчя України».
Нагородження переможців конкурсу відбулося за участю міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна, повідомляє сайт Луцької міськради.
Загалом для участі у конкурсі надійшло 300 фоторобіт із 19 регіонів України. Журі визначило 25 найкращих робіт у восьми номінаціях.
У номінації «Молодь і держава» переміг аспірант Волинського національного університету Олександр Остапйовський.
Всеукраїнський фотоконкурс «Молоде обличчя України» спрямований, кажуть організатори, на самоудосконалення молоді та підтримку її творчих здібностей через розвиток візуального мистецтва та утвердження патріотизму.
До складу журі конкурсу увійшли професійні фотографи, мистецтвознавці та представники зацікавлених органів виконавчої влади.
Серед них – голова Національної спілки фотохудожників України Миколай Іващенко, доцент кафедри операторської майстерності Київського національного університету культури і мистецтва, заслужений діяч мистецтв України Юрій Гармаш, позаштатний фотокореспондент телеканалу «1+1» та газети «Високий замок» Олена Гроза, начальник відділу підтримки творчих ініціатив молоді та інформаційно-просвітницьких програм департаменту молодіжної політики Міністерства Тамара Ходарева.
Голова журі – ректор Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого Олексій Безгін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus