USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ворожіння, циганочка, стьобний рок. ВІКЕНД У ЛУЦЬКУ

11 Грудня 2009 13:51
Вихідні у Луцьку обіцяють бути насиченими, якщо правильно розподілити сили на ресурси. Клуби, театри та розважальні заклади міста підготували цікаві та ексклюзивні програми, які обіцяють збагатити душу та зігріти тіло.   
Всіх Андрюх, Андрійків та Андрюшок зі святом!
Лейтмотивом цього вікенду буде свято Андрія Первозданного. Вночі з суботи на неділю незаміжні дівчата традиційно ворожитимуть на нареченого. Як це робити «професійно», можна дізнатися у кафе «Мандри». Тут у суботу 12 грудня о 19.00 розпочнуться Андріївські вечорниці. Традиційно на таких зібраннях українські дівчата знайомилися з хлопцями. В програмі буде гадання та ворожіння, веселі конкурси та забави, гра «Калита», частування присутніх варениками, ритуальне бешкетування, співання пісень та українська етно-дискотека. Існує знижка по дрес-коду: у вишиванці квиток коштуватиме 10 гривень, в інших шатах – 15.
Також вечорниці влашовуватиме ресторанно-готельний комплекс «Зелений гай». Вестиме вечір, якій розпочнеться о 19.00 Андрій Котищук. В програмі ворожіння, забави, кусання калити, конкурси. Котищук розповів, що осучаснив деякі ворожіння. Так, наприклад, відоме гадання, при якому дівчата під подушку ховають клаптики паперу з чоловічими іменами, Андрій доповнить ще й телефонами присутніх на вечорницях чоловіків аби спростити процедуру пошуку суженого-ряженого. Ціна квитка на вечорниці - 70 гривень. Доставка від готелю \"Україна\". Дрес-код - елементи українського національного вбрання.
У неділю, 13 грудня, подарунок усім Андрюхам робить клуб «Золото». При наявності документа, який підтверджує, що гостя звати саме Андрієм, – йому і його супутнику(-ці) вхід безкоштовний. А от чоловікам-власникам усіх інших імен вхід 40 гривень, для жінок – 25.
Дізнатися про християнську історію виникнення свята можна буде в у бібліотеці-філії №10, що на Київському майдані. Тут 13 грудня о 13.00 розпочнеться свято «Андрію, Андрію, пошли нам надію». Вхід вільний.
Джаз, «стьобний» рок, резиденти «Будда-бару» і Cumedy Club UA
У Луцьку все частіше лунає джаз. Для любителів інтелектуальної музики в пивному клубі «Оболонь» 13 грудня гратиме один із найкращих луцьких джаз-рокових гуртів «Резус Блюз». Послухати один із найсмачніших на Волині голос вокалістки гурту Галі Конах можна за 25 гривень. Програма традиційно розпочнеться о 21.00.
У пивному клубі «Майдан» джаз лунатиме днем раніше – у суботу, 12 грудня. Тут відбудеться луцька частина україно-польського фестивалю «Jazz Bez…». Подія неординарна в світі музики. З 19.00 ніжитимуть вуха львівський колектив ADLIBITUM, джаз-тріо Олега Баковського та луцький гурт «Double Jam», а також польсько-український дует UNITY за участю Лєшека Драніцкі та Олега Баковського. Ціна на квитки від 50 гривень.
Якщо вам до душі щось веселіше – не проґавте можливості послухати 12 грудня в клубі «Оболонь» виступ Тернопільського гурту LOS KOLORADOS, які ви так званий «стьобний рок».  Ви, напевне, чули і бачили цих хлопців раніше, проте, не знали, що це саме вони. Це саме той тернопільський гурт, який переспівав відому пісню Кеті Пері «Hot&Cold». За словами Тіми, учасника гурту «Флайза», – це «веселі та смішні чуваки. Їхні пісні чимось нагадують стиль «Братів Гадюкіних». З ними не заснеш!». Отож, беріть 35 гривень і рушайте на концерт LOS KOLORADOS.
Традиційний для лучан рок можна буде послухати у «Майдані» 11 та 13 грудня. Тут у неділю виступатиме гурт King Size, а в п’ятницю – всім знайомий начальник управління культури Луцької міськради Юрій Поліщук з гуртом «Чорні черешні». Вхід – 20 гривень.
У суботу 12 грудня прихильникам клубної музики крутитиме платівки в нічному клубі «Золото» резидент столичного «Будда-бару» Кирил Думский. Ді-джей грав у всім великих містах України, а також в Росії та Прибалтиці. В Луцьку виступ Кирила розпочнеться о 1 годині ночі та триватиме 2 години. Вхід для чоловіків становитиме 50 гривень, жінкам дешевше – 40.
Якщо ви хочете від душі посміятися і поспівати – приходьте у новий караоке-клуб «Сінатра». Крім співів і жартів тут є суші-бар, кальян та коктейльнеменю. Перша тематична вечірка клубу відбудеться 11 грудня. Тут виступатимуть резиденти українського Cumedy Club. Ціна квитків від 50 гривень.  
Два циганських табори осядуть у місті на один вечір
Ненароком цей тиждень став тижнем циганської культури. Адже аж два клуби організовуватимуть майстер-класи з танцювання знаменитої циганочки. Спочатку, 11 грудня, клуб «Оболонь» за чолі Андрієм Котищуком проведе майстер-клас із циганського народного танцю в рамках серії вечірок «Божевільні танці». Гостей з 21.00 вчитимуть циганським па танцюристи балету «Аванте». У перервах, аби засідателі клубу віддихались, Котищук проводитиме різноманітні конкурси. Тому, хто найкраще освоїть уроки циганочки – буде приз від «кораблика». До речі, Андрій Котищук обіцяв прийти в циганському вбранні. Для того, аби дізнатися, чи вийде з нього справжні ром – треба заплатити 30 гривень за вхід.
Для тих, хто не вивчить па до кінця протягом п’ятниці – майстер-клас у неділю,13 грудня. Проте, тепер у клубі «Талісман». Тут з 20.00 відбудеться вечірка «Циганська пристрасть». «Талісман» пропонує цікаві розіграші та конкурси. Ціна квитка – 25 гривень.
Театральні та кіношні прем’єри добралися до Луцька
Театрали, тіштесь! Вихідними у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка показуватимуть прем’єри. Історична драма «Одкровення від Мазепи» була презентована цього року. Переглянути погляд режисера п’єси Петра Ластівки за мотивами драми Омелька Островського на неоднозначну постать української історії можна буде 13 грудня.
У суботу театр пропонує прем’єрну сучасну виставу на дві дії «Ретро» Олександра Галіна. Режисер-постановник вистави – народний артист України Микола Романюк. В основі сюжету – одвічний конфлікт батьків і дітей. Дочка забирає батька з села до міста у свою квартиру. Зрозумівши, що жити удвох тісно, знаходить неординарне рішення – тато мусить женитися. Чи знайшлася наречена – дізнаєтеся 12 грудня. Початок вистави традиційно о 18.00, ціна квитків від 10 до 30 гривень.
Ті, хто ще не встиг переглянули цьогорічну стрічку «Пункт призначення 4», можуть побачити очікуваний жахливчик на широкому екрані протягом вихідних у кінотеатрі «Промінь». Фільм – це четверте продовження кіно епопеї страшилок, які прогнозують, що від смерті не втекти. Традиційно, як і в попередніх частинах, головний герой бачить видіння про масову загибель людей. Після чого намагається усіма способами завадити смерті виконати страшний план. Ціна квитка – 15 гривень, сеанси о 16:00, 18:00 та 20:00.
В кінотеатрі «Ретро» демонструватимуть цьогорічний бойовик «Шлях війни». У фільмі традиційно військовий герой намагатиметься врятувати Америку від зрадників. Як він це робитиме дізнайтеся за 5 гривень на сеансах о 14:30 та 17:00.
За ту ж ціну проте о 19.00 в «Ретро» крутитимуть комедію «Похмілля у Вегасі». Веселе молодіжне кіно, в якому витримано інтригу до останнього кадру не полишить вас без посмішки.    
До речі, вказані фільми містять деякі «дорослі» теми, а тому рекомендуються для  перегляду дітьми до 17 років лише у присутності старших.
А от без найменших вагань і застережень, не зважаючи на вік, можете відвідати виставу «Вінн-пух», яка відбудеться в обласному театрі ляльок. Подивитися на улюблених дитинства Кролика, Сову, П’ятачка, Іа можна у неділю, 13 грудня, о 12 годині. Ціна – від 5 до 7 гривень. Або ж ви можете вибрати виставу «Білосніжка і сім гномів», яка відбудеться у неділю о 12.00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Ціна – 6-8 гривень.
Приємних і цікавих вихідних!
 
Коротко:
 
11 грудня:
Божевільні танці з Андрієм Котищуком, місце проведення  - Оболонь, 21.00, вхід – 30 гривень.
Гурт «Чорні черешні» з Юрієм Поліщуком, місце проведення  - Майдан, 21.00, вхід – 20 гривень.
Виступ резидентів Cumedy Club UA, місце проведення - Караоке-клуб «Сінатра», вхід – від 50 гривень.
 
12 грудня:
Андріївські вечорниці, місце проведення  - Мандри, 19.00, вхід – 15 гривень, у вишиванці - 10.
Фестиваль «Jazz Bez…», місце проведення - Майдан, 19.00, вхід – від 50 гривень.
Гурт LOS KOLORADOS, місце проведення  - клуб «Оболонь», 21.00, вхід – 35 гривень.
Ді-джей Кирил Думськи, місце проведення  - клуб «Золото», 23.00, вхід – жінкам 40, чоловікам – 50 гривень.
Прем’єра сучасної вистави на дві дії «Ретро», місце проведення - Волинський драмтеатр імені Тараса Шевченка, 18.00, вхід – від 10 до 30 гривень.
Андріївські вечорниці, місце проведення - комплекс \"Зелений гай\", 19.00, вхід - 70 гривень.
 
13 грудня:
День Андрія, місце проведення  - клуб «Золото», 23.00, вхід – Андріям і 1 супутнику безкоштовно, іншим – 25 гривень для жінок і 40 – для чоловіків. 
Гурт «Резус блюз», місце проведення  - клуб «Оболонь», 21.00, вхід - 25 гривень.
Гурт «King Size», місце проведення  - клуб «Майдан», 21.00, вхід – 20 гривень. 
Вечірка «Циганська пристрасть», місце проведення - клуб «Талісман», 20.00, вхід – 25 гривень.
Драма «Одкровення від Мазепи», місце проведення  - Волинський драмтеатр імені Тараса Шевченка, 18.00, вхід – від 10 до 30 гривень.
Свято «Андрію, Андрію, пошли нам надію», місце проведення  - бібліотека №10, 13.00, вхід вільний.
Вистава «Вінні-Пух», місце проведення – Волинський обласний театр ляльок, 12.00, вхід від 5 до 7
Вистава «Білосніжка та семеро гномів», місце проведення  - Волинський драмтеатр імені Тараса Шевченка, 12.00, вхід – 6-8 гривень.
 
11-13 грудня:
Трилер «Пункт призначення 4», місце проведення  - кінотеатр «Промінь», сеанси на 16:00, 18:00 та 20:00, віхд – 15 гривень.
Бойовик «Шлях війни», місце проведення - кінотеатр «Ретро», сеанси на 14:30  та 17:00, вхід – 5 гривень.
Комедія «Похмілля у Вегасі», місце проведення - кінотеатр «Ретро», 19.00, вхід - 5 гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 23:03
а йти власне нема куди залишається подивитися цікавий фільм з інтернета в онлайні.
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 17:54
До OrestN: ну, це як сказати. Комусь кіно в неті за розвагу, а хтось і гарно відпочине. Згадайте, які колись на Андрія вечорниці влаштовували. І досі старші люди згадують із захопленням, наче в молодість повертаються.
Гадаю на каві та вил Показати IP 15 Серпня 2014 10:52
Гадаю на каві та виливаю віск,допомагаю людям звертайтесь за номером 0508667656-Наташа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus