USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вибрали красуню, яка представить Україну в світі. ФОТО

12 Грудня 2010 12:45
Конкурс краси "Міс Україна Всесвіт-2011" виграла 22-річна Олеся Стефанко з Одеси.

Ім'я щасливої володарки титулу визначало міжнародне журі, яке очолила британська співачка Sonique, - повідомила ТСН.

Друге і третє місце розділили між собою 18-річна Анастасія Бурак з Житомира та 20-річна мешканка Івано-Франківська Ірина Самулі.

Крім Sonique, до складу суддів також увійшли перша ракетка світу Кароліна Возняцкі і офіційний фотограф "Міс Всесвіт", "Міс США" і компанії "Rolex" Фаділь Бердиш.

Крім того, серед членів журі були російсько-австралійський боксер і колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Костянтин Дзю, Оксана Ніколаєнко (сестра Олександри Ніколенко, яка не змогла бути присутньою на конкурсі) і господиня бутік-готелю "Riviera" Єлизавета Юрушева.

Фінал конкурсу відбувся у мистецькому центрі "Мистецький арсенал", де за бажаний титул та право представляти Україну на 60-му ювілейному конкурсі "Міс Всесвіт 2011" змагалися 15 учасниць.

Плаття для конкурсанток пошила український дизайнер Юлія Айсіна. А вбрання, прикрашене коштовностями, для п'яти фіналісток пошила офіційний дизайнер конкурсу "Міс Всесвіт" Шеррі Хілл.

Переможниця конкурсу отримала в подарунок кольє із золота і дорогоцінних каменів вартістю $ 20 тис.

Крім цього, всі п'ять фіналісток отримали путівки до Канн.

Корону красуні передала "Міс Україна Всесвіт-2010" Анна Пославська, яка цього року завоювала почесне 4 місце на конкурсі "Міс Всесвіт 2010".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Стрийко Показати IP 12 Грудня 2010 14:14
Через 20 років перша роздобріє до кілограмів 100 (задатки на обличчі вже помітні). Друга взагалі мені схожа на транссексуала
Тетянка до Стрийко Показати IP 12 Грудня 2010 17:17
Не ображайтесь, але...Та ні, впринципі можете ображатися. Переконена, що за вашим ніком, напевне, ховається якийсь закомплексований страшко. Бо тільки злі страшки бачать в красивих дівчатах якийсь "задатки" та натяки. Це нагадує фільм "Любовь зла", де головний герой називав справжню красуню потворою, тільки через те, що в неї на нозі другий палець був більшим від першого.
людина Показати IP 12 Грудня 2010 17:48
ні! вона таки схожа на тренсексуала. і навіщо стільки тої фарби на обличчі????
Exaboto Показати IP 12 Грудня 2010 17:49
ну не знаю....
supermodel Показати IP 12 Грудня 2010 19:13
а зараз в моді ні те,ні се.Ви памятаєте Княгиню Волині?Зразу у голові маячить фраза:не родись красивой.Хоча дівчат гарно сфотографували.Згодна з стрийко відносно другої дівчини.
makar Показати IP 12 Грудня 2010 22:34
підтримую Тетянку.
Viktor 69 Показати IP 13 Грудня 2010 08:29
ФУ!!!!!! Хоча знаєте... на ті конкурси вибирають не за вроду, а за "изгибы в постели"... Це називається хочеш стать звездой пошевели пи...й!!! Ну, ви всі дорослі, отож зрозуміли... Дівчата, долой принцип "шивиления" одним місцем!!!
Свєточка-конхвєточка Показати IP 13 Грудня 2010 09:05
Як на мене, на першому й другому фото - якісь різні дівчата. звісно, зрозуміло, що то - одна й та ж міска, але різниця в кілька років помітна. Ну, буде вона товстішою на старість... Що з того? Мо, й пан Стрийко через пару десятків літ добряче роздобріє. Це ж, як каже моя знайома, "не от котлет, а от лет". Інша справа, що такі коменти формують суспільну думку, що повнота - це погано. от тому й морять себе голодом дівчатка-підлітки. І ще одне... Я не знаю чи дійсно доводиться міскам відстоювати свої таланти в ліжку, але ні я, ні Віктор 69, певно, свічки не тримали. тому й не варто нав"язувати ще одну псевдо-теорію: мовляв, всі красуні - шльонди, ласі задля вигоди вскочити в ліжко до першого-ліпшого гаманця. І останнє. будь-яку жінку чи дівчину можна зробити отакою красунею, якщо захотіти. зачіска, професійний макіяж, відповідний одяг, що ховає недоліки, тощо. Думаю, передачі типу "Оголена красуня" чи "Снимите єто немедленно" яскраве тому підтвердження. Але... Про що б ми ще отут говорили!
VSC Показати IP 13 Грудня 2010 11:30
На портретном фото лицо девушки, которой 22 года? Тяжело же ей пришлось в жизни. Хотя, конкурс это ведь большой стресс, может через пару недель будет выглядеть получше.
Viktor 69 Показати IP 13 Грудня 2010 13:33
Свічку не тримав, але доволі добре знаю, як в одному луцькому модельному агенстві (назвемо його наприклад "Гламур") директор (назвемо її для прикладу громадянка Дьоміна) змушувала своїх підопічних прокладати собі шлях до "подіумів" Мілана і Парижа саме таким методом... Отож, ви не нав'язуйте нам думки - що це мовляв не так!!!
Свєточка-конхвєточка до Viktor 69 Показати IP 13 Грудня 2010 16:13
А хіба я нав"язую. Лише кажу, що саме не бачила.
Тимко Показати IP 13 Грудня 2010 14:58
Цікаво, що залишиться зі Стрийка за 20 років? Для нього час теж не зупинився...
Dyssja Показати IP 15 Грудня 2010 23:55
доречі про пастель і я знаю що от якщо хош засвітитись на якомусь конкурсі тра з одним дядьою все владнати в пастельці а якщо хош виграти то щей грошики треба загалом дядя непогано пристроївся іна скільки я знаю міняти теперішній стан речей йому нафіг не треба. і отого я зі своїм 179 см росту в ніякі мадєльні агенства не ходила ібо там реба знати під кого і як лягти щоб чогось добитись а то не моє)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus