USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Коляденко співав з ягодинськими митниками: аншлаг «Вар’ятів» у Луцьку

1 Червня 2016 21:15
Подвійним аншлагом увінчався черговий візит першого українського гумор-шоу «Вар’яти». Луцька публіка надривала животи над жартами про політиків, життя мегаполісу, та, звичайно, стосунки чоловіків та жінок.

Ще на початку зустрічі Сергій Притула розповів, що зовсім нещодавно «Вар’ятам» виповнилось шість років – адже саме 28 травня 2010 року «в задрипаному генделику в Тернополі» і відбувся дебют творчого колективу.

З нагоди «Дня народження» організували тур, до якого увійшло чимало місць України. Серед них – не лише обласні центри, але й невеликі містечка, куди «Вар’яти» теж полюбляють приїздити. Сам Притула на запитання колег про те, «що ви там забули», відповідає, що у Ковель, Володимир-Волинський чи Сарни хлопці їздять, аби «не відриватися від рідного», адже чимало з них – з таких самих невеликих містечок.

Сергій Притула розповів, що з Луцьком у «Вар’ятів» дивна та взаємна любов, яку він не розуміє. Адже, якщо не враховувати Львова, де хлопці виступають найчастіше, аби «обкатувати» нові програми, то у Луцьку вони за останні півтора року виступають частіше, ніж в будь-якому місті України.

Також жартома розповів історію про те, як до них на один з концертів завітали волинські митники.

«До нас приїжджають різні люди: приходять, дякують за концерт, запрошують присісти за столик і думають, що ти зобов’язаний з ними випити, бо вони з Ягодинської митниці», - жартує Притула та розповідає, як Дмитро Коляденко, виступаючи разом з «Вар’ятами», намагався змусити цих хлопців поспівати з ним пісню. Проте, з його слів, Коляденка спіткала невдача – митники співати відмовились.

Серед жартів, які припали до душі луцькій публіці, були такі:

«Руслана Писанка спробувала бейс-джампінг. Такого «йо-йо» люди давно не бачили».

«Продавець шаурми міняв дитині памперси та за звичкою додав кетчуп і майонез».

«Дівчина була настільки страшна, що коли маніяк її догнав, то почав переганяти».

«Лицар кричав: «Відкрийте, іменем Короля!», а провідниця відповідала: «Санітарна зона, телепню!».

«Оля зрозуміла, що шуба не норкова, коли пішов мокрий сніг і стало смердіти цапом».

«Чоловік так сильно доїв корову, що струєю вибив дно».

«Таня зрозуміла, що її танець живота не сексуальний. Бо танець закінчився, а живіт все ще танцював».

Зауважимо, що у Луцьку «Вар’ятів» чекав подвійний аншлаг – гумористи дали два концерти, і в обох випадках зал був майже вщент повним. Зі слів Сергія Притули, «це не лише додаткова каса», але й можливість віддячити тим, завдяки кому ми маємо мирне небо. Притула відомий не лише як гуморист, продюсер та телеведучий, але й волонтер. Відтак, значну частину коштів з кожного концерту «Вар’яти» спрямовують на те, щоб закупити потрібне обладнання, автомобіль тощо. Зокрема, гроші з Луцького концерту планують докласти до покупки дороговартісного тепловізора.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 1 Червня 2016 22:54
Аби не відриватися від рідного.....Взагалі то Ковель більше місто ніж Луцьк
ЛУЦЬК до лучанка Показати IP 2 Червня 2016 08:01
З географії напвне ви 2 мали
Читач Показати IP 2 Червня 2016 08:33
Назва статті і зміст повний абсурд
Цезар Показати IP 2 Червня 2016 09:00
А що потрібно народу? Правильно - хліба і видовищ.
До *лучанки* Показати IP 2 Червня 2016 09:32
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 2 Червня 2016 09:59
«Продавець шаурми міняв дитині памперси та за звичкою додав кетчуп і майонез». Старий жарт...щось нове треба вже..а не з нету скачувати
нхя не смішно Показати IP 2 Червня 2016 12:31
Деб*льні жартуни. Повна х**ня.
Андрій Показати IP 3 Червня 2016 15:32
Більша половина жартів сплагіачена. (до прикладу в неті є відео "Секс очима чоловіка і жінки" - 100% копіпас на сцені) Половину виступу Притула розказував, які вони круті, і скільки концертів вже по Україні дали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus