USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як на луцькому фестивалі чоловіки мірялися силою

6 Серпня 2014 15:35
Більше трьох десятків професійних спортсменів різних напрямків та аматорів записалися на змагання з армреслінгу на луцькому фестивалі «Бандерштат-2014».

Найсильніші руки фестивалю визначають лише вдруге за його історію. Змагання проводили в абсолютній категорії, та це істотно не вплинуло на результат. Але перемогти хотіли всі.

Та сюрпризу не сталося. Підтвердив свій статус непереможного минулорічний чемпіон з містечка Гоща (Рівненська область) Олексій Кардаш.
- Займаюсь спортом з дитинства, веду здоровий спосіб життя, люблю виступати на змаганнях, - каже спортсмен. - Практикую стріт воркаут. В нас, в Рівнеській області, цей рух дуже популярний. Та й вся Україна давно полюбила «вуличний спорт». Головна перевага воркауту – доступність, адже кожен може поставити турнік, бруси, і почати працювати над своїм тілом.

Олексій пояснює, що взяв участь у конкурсі лише для того, щоби пропагувати здоровий спосіб життя та доцільно і правильно провести час перед концертною програмою.

- На «Бандерштаті» дуже цікаво, є багато свідомих людей, з якими цікаво спілкуватися на політичні і громадські теми. Також грає хороша музика, правильна, яка піднімає свідомість і патріотизм, - за цим рівненчанин приїхав на луцький фестиваль.

Трійку найсильніших армреслерів фестивалю нагородили патріотичною символікою, цим самим ще раз показавши український дух фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читачка Показати IP 6 Серпня 2014 15:48
Які красиві мускулисті чоловіки! А на першому фото - мачо). А тим, що з хвостами - не треба було знімати футболку
Марійка до Читачка Показати IP 6 Серпня 2014 15:57
Цих би мачо і в АТО) Отам показали б свою силу!
Вовк до Марійка Показати IP 6 Серпня 2014 16:00
Марійка, а чого ти так не любиш гарних чоловіків? Чи тебе не обирають?
лучанка Показати IP 6 Серпня 2014 23:27
такі МАЧО інколи бувають ГЕЙ ГЕЙ ГЕЙ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus