USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як народжуються та вмирають диктатори, показали у Луцьку

10 Лютого 2014 09:26
Що таке революція? Чи є вона причиною свободи чи наслідком? На ці та інші запитання шукали відповіді молоді кінолюбителі у студії Diamond. Саме тут відбувався перший у 2014 році кіноперегляд, який носив революційний характер, повідомляють організатори заходу.

Такого окрасу йому дала звісно ж революція, що триває у нашій країні. Тому автори проекту «Lutsk Night Cinema» СГО «Молодіжна Платформа», не мала права пропустити цю тему, стверджують вони.

Молодь змогла переглянути стрічки, які на думку організаторів мають наштовхнути на роздуми, мають давати можливості для вільного вибору і власного трактування понять свободи та демократії. Так «хедлайнером» стала стрічка «V – означає Вендетта», яка багато в чому має аналогії із сучасною Україною. Також були запропоновані стрічки про Ірланську Республіканську армію, та причини її виникнення – фільм «Останній король Шотландії», який показав як народжуються та вмирають диктатори. А біографічна стрічка «Ганді», дала змогу глядачам відчути силу добра, миру та взаєморозуміння.

Організатори заходу відзначають, що гості активно передавали речі та кошти для майдану, що свідчить про значну підтримку луцькою молоддю мітингувальників у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
бачив Показати IP 10 Лютого 2014 10:09
А це так з малку зомбують молодь і направляють на агресивний лад!:(
Корінний лучанин до бачив Показати IP 10 Лютого 2014 14:23
А ВЧЕННЯМ ЛЕНІНА- МАРКСА- ЕНГЕЛЬСА - СТАЛІНА ХІБА НЕ ЗОМБУВАЛИ МОЛОДЬ ТА ВСІ НАРОДИ БУВШОГО СРСР! ПОТІМ ЗАМІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОСТІ ГОВОРИЛОСЬ ПРО ЄДИНУ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ - "СОВЕТСКИЙ"!!! ДАЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ МОЛОДОМУ ПОКОЛІННЮ ВИРІШУВАТИ СВОЄ МАЙБУТНЄ ТА МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!!! ДОБРЕ ЩО МОЛОДЬ ТАКА АКТИВНА НЕ ПО ПРИМУСУ, ЯК КОЛИСЬ ПІД КОНТРОЛЕМ КДБ, ПАРТІЇ, ВЛКСМ і Т.П.!!! МОЛОДЬ ДУЖЕ ШВИДКО РОЗІБРАЛАСЬ ЩО ДО ЧОГО ! РЕВОЛЮЦІЇЇ РОБЛЯТЬ МОЛОДІ , ТІЛЬКИ Б ПОТІМ НЕ СКОРИСТАЛИСЬ З ЦЬОГО ПОЛІТИЧНІ ПРОЙДИСВІТИ!!! ПОДИВІТЬСЯ ДО ЧОГО УКРАЇНУ ДОВЕЛИ !!!
Віка до Корінний лучанин Показати IP 10 Лютого 2014 14:56
Ти ще і таке знаєш як "ВЧЕННЯ ЛЕНІНА- МАРКСА- ЕНГЕЛЬСА"?!:) Що ти можеш про це знати? Коли це було, тебе ще у "проєкті" не було, а якщо і був, то під стіл лазив і на каку буба казав!!!:) От "розумників" розвелось, мабуть політ-інформацію у схронах НацАльянсу читали?:)))
Корінний лучанин до Віка Показати IP 10 Лютого 2014 19:23
Коли не знаєш співрозмовника то не хами і не ТИКАЙ !!! " Виховання" твоє відчувається !!! РОЗУМНИХ ЛЮДЕЙ У НАС НЕМАЛО ! В радянські часи у ВИШАХ ДЕРЖАВНИМ ЕКЗАМЕНОМ БУВ НАУКОВИЙ КОМУНІЗМ- це до твого відома, бо ти як молода НЕВИХОВАНА ОСОБА цього не знаєш , тобі цього напевно ніхто не розповідав! А ПРАЦІ ІДЕОЛОГІВ КОМУНІЗМУ ВИВЧАЛИ І НАУКОВЦІ , ЯК ТОДІ КАЗАЛИ ІЗ КРАЇН " ЗАГНИВАЮЧОГО КАПІТАЛІЗМУ " ! Але з тебе і так досить цієї інфи для твоїх мізків, щоб не перевантажувати!
мила набрали Показати IP 10 Лютого 2014 10:24
коментар було видалено
читачка Показати IP 10 Лютого 2014 12:14
а де ж фото з оголошенням про збір коштів для дітей з особливими потребами? Ах да, вибачте, там же ш на майдані теж діточки в касках та коктейлями бігають, треба гроші зібрати їм на підгузники - тепер зрозуміло - пожертви на майдан.
Тетяна Показати IP 10 Лютого 2014 14:17
Майдануті нероби дивляться кіно,а собі думають, скільки сьогодні зароблять за таку=роботу=.Цікаво ,де беруть на це гроші єврофюрери?
Юрко-коріному Лучани Показати IP 10 Лютого 2014 15:29
Мовчи старий дурню! Хватить захищати євродаунів та нероб.!
Анонім Показати IP 10 Лютого 2014 16:38
жахливі фотографії. жуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus