USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Яким може бути пам’ятник «Волинським героям Майдану»

5 Вересня 2014 10:43
Завершується конкурс на затвердження проекту пам’ятного знака Волинським героям Майдану, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Нагадаємо, що рішенням міської ради від 18.06.2014 № 356-1 «Про оголошення повторного конкурсу на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави в Луцьку пам’ятного знака Волинським героям Майдану», оголосили конкурс на кращі проектні пропозиції пам’ятного знака Героям Майдану.

Управління містобудування та архітектури міської ради виставили на загальний огляд подані митцями конкурсні проектні пропозиції. Виготовили відповідні макети та інформаційні таблиці.

Усі охочі можуть ознайомитися з представленими конкурсними композиціями у Галереї мистецтв за адресою: вулиця Лесі Українки, 24 а.

Також тут розміщена книга відгуків, у якій можна залишити свої зауваження та пропозиції, - стверджують у міськраді.

Ознайомитися із композиціями можна до 7 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
абабагаламага Показати IP 5 Вересня 2014 11:06
Яка чуш а не мистецтво!Наліпили всього до купи і назвали витвором. Суть не в формі, а в змісті!
Єлена Показати IP 5 Вересня 2014 11:15
мені сподобався останній.
Анонім до Єлена Показати IP 5 Вересня 2014 11:19
Менi подобаються всi. Всi треба ставити.
сірий вовк Показати IP 5 Вересня 2014 11:58
Чи не зарано? Памятником найкращим цим людям, що загинули по обидві сторони барикад - і майданівцям і солдатам-строковикам і міліціонерам буде мир на цій землі і щасливе життя їх нащадків і родичів. Не ставте ідолів, в які самі ж не вірите. Бережіть память в серцях - цей памятник не знищать і не розвалять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus