USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Замість зомбі і вампірів на Хеллоуін у Рожищі представлять українську «нечисть»

26 Жовтня 2016 13:30
Із «потойбічними» істотами рожищани зможуть зустрітися в неділю, 30 жовтня. Так, о 16 годині в Рожищенській бібліотеці для дітей відбудеться «Вечір української містики», - пише Район.Рожище.

Організатори Культурне об'єднання «Art Life» дійства запрошують рожищан прийти на зустріч із із мавками, лісовими, чугайстрами, бузничими, водяниками, віями та іншими нашими «потойбічними» друзями.

«Останнім часом все частіше в Україні святкують таке свято як Хелоуїн. Часто це просто данина моді, спосіб розвіятись чи ще один крок до «західної цивілізації».

Нам хотілося б нагадати, що окрім зомбі, вампірів чи їм подібних істот, існують інші, ближчі та рідніші нам. А подекуди й значно жахливіші за своєю суттю. Тож на нашому вечорі ви познайомитесь із мавками, лісовими, чугайстрами, бузничими, водяниками, віями та іншими нашими «потойбічними» друзями», - йдеться на сторінці організаторів.

На святі відбудеться:

- тематичний показ мод.

- зустріч з незвичайними особами в підвалах бібліотеки;

- містичні «4 акорди»;

- жахи від майстрів слова;

- перегляд мультфільму «Бабай».

Артлайфівці обіцяють хороший настрій і особливу атмосфера! Тому не пропустіть чудову нагоду поринути у світ дивовижного та загадкового!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
азіров Показати IP 26 Жовтня 2016 13:39
Дозвільте привідкрити завісу, Я буду у ролі головного герія фільму "Бабій", а під час зіходу відбуватиметься трансліція засідань верхівної ради.
Menes Показати IP 26 Жовтня 2016 14:34
Українська нечисть-це **** клуб під назвою Верховна Рада, та сама президенська ж*дівська влада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus