USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто відремонтує дитячі майданчики Луцька

26 Липня 2013 13:56
Із майже 100 тисяч гривень, передбачених у бюджеті цього року на ремонт та оновлення дитячих майданчиків, використали 76. Щоправда, 22 тисячі ще боргують виконавцям робіт з вини казначейства, - про це йшлося на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Заплановані цьогоріч кошти у бюджеті на ремонт та оновлення дитячих майданчиків освоять до 1 вересня.

Загалом, оновлять 19 дитячих майданчиків Луцька.
Дискусія на засіданні профільної комісії Луцькради розгорнулася навколо питання: «Хто має доглядати за ними?»

Зараз ці майданчики на балансі ЖЕКів. Депутат міськради Микола Дендіберін запропонував їх «віддати у добрі руки» об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Проте, йому зауважили, що самі ОСББ не хочуть брати на себе таку відповідальність. «У нас більше 100 об’єднань, і лише два - на балансі дитячих майданчиків. Від лучан було лише кілька звернень. І далі них – справа не пішла», - зауважила начальник відділу з благоустрою департаменту ЖКГ Луцької міської ради Ольга Люфт.

На комісії вирішили доопрацювати це питання пізніше, орієнтовно у листопаді. Також члени комісії підтримали пропозицію закласти у бюджеті наступного року дещо більшу суму на ці статті витрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
він Показати IP 26 Липня 2013 15:52
той хто ламав
Амєлія Показати IP 26 Липня 2013 17:50
Думаю,що батьки дітей-надіі на молодіжні організаціі не має ,де" молоді регіони"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus