USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Два села на Волині отримали нові дитячі майданчики

17 Травня 2018 17:31
Нові дитячі майданчики, встановлені за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», з'явилися у селах Линів та Волиця-Дружкопільська Локачинського та Горохівського району, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

У линівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Олени Левчанівської навчається 33 учні та функціонує група дитячого садка, яку відвідують 12 дітей. Головним місцем розваг та відпочинку для маленьких жителів села слугує просторий двір школи, де й встановили новий майданчик. Апробацію нових гойдалок, пісочниць та гірок діти провели відразу після встановлення. Презентацію проекту супроводжував урочистий концерт приурочений Дню матері.



«Встановлення нового дитячого майданчика, а ще напередодні літніх канікул, коли надворі щодень стає дедалі тепліше, справжнє свято для дітвори. – зазначила директор Лілія Мельник. – Розваг у селі для дітей мало, тому ми переконані, що новий майданчик стане їхнім улюбленим місцем відпочинку, адже тут можуть розважатися та міцніти і дошкільнята, і учні школи».

Волиця-Дружкопільська – ще одне село, де був встановлений сучасний дитячий майданчик. У школі села Волиця-Дружкопільська Горохівського району здобувають початкову освіту усього 12 учнів. Однак, за словами місцевих жителів, дітлахів у селі досить багато. Свідчив про це і дощенту заповнений маленькими жителями майданчик. Батьки в один голос зазначають, що про дитячий майданчик тут мріяли давно.

«У селі важко придумати для дитини хоч якусь розвагу. Саме тому дитячий майданчик був заповітною мрією не лише дітей, а й нас, батьків», – зазначила мама школяра Наталія Якобчук.

Ініціатором встановлення тут дитячого майданчика виступила вчитель початкових класів Іванна Здрок.



На урочисте відкриття майданчиків завітав депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов.

Він висловив сподівання, що цей проект стане початком успішної співпраці жителів села, Фонду та депутатів-укропівців, адже разом вирішувати проблеми легше.

«Особливо приємно робити такі справи у свято – День сім’ї, адже саме діти приносять у сім’ю найбільшу радість, вони тішать і розраджують у нелегкий час, саме заради дітей усі ми живемо та працюємо. Для них же нам потрібно вирішити ту незліченну кількість проблем, які накопичилися за 26 років незалежності. Зробити це самотужки практично не можливо. Саме тому необхідно об’єднатися заради досягнення мети, заради майбутнього наших дітей», – зазначив депутат.

Крім цього, депутат вручив учням школи футбольний м’яч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ого Показати IP 18 Травня 2018 10:23
Цe ж скільки грошeй було витрачeно, як жe дбають про людeй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus