USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

57 працівників - без зарплати, голова кооперативу має «інші цілі»

29 Липня 2013 09:53
Голова сільськогосподарського кооперативу на Волині тривалий час не виплачувала заробітну плату 57 працівникам. Натомість більше 300 тисяч гривень використала на інші цілі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Ратнівського району скерувала до суду обвинувальний акт щодо безпідставної невиплати заробітної плати працівникам сільськогосподарського виробничого кооперативу.

Встановили, що голова кооперативу тривалий час не виплачувала заробітну плату 57 працівникам на суму майже 120 тисяч гривень. Окрім того, за період виникнення заборгованості, керівник кооперативу більше 300 тисяч гривень використала на інші цілі.

Відповідну інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною1 статті 175 КК України.

Свою вину у вчиненому обвинувачений визнав повністю та у скоєному розкаявся.

На час розгляду кримінального провадження в суді, завдяки вжитим прокуратурою Ратнівського району у межах кримінального провадження заходам, заборгованість по заробітній платі перед працівниками кооперативу погасили повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаюча Показати IP 29 Липня 2013 11:41
У Луцьку таке ж і роками творить редактор однієї газети. Зарплата - за приниципом: тому дам, а тому не дам. Затримки по 7-9 місяців. У паперах - подвійна бухгалтерія. Гонорарами оплачує особисті потреби. Народ звільняється...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus