USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

90 тисяч з луцької казни виділили на камери і рації

28 Липня 2016 08:00
90 тисяч гривень виділили на придбання натільних камер та радіостанцій для нацгвардійців, які працюватимуть у Луцьку та області.

Про це йшлося під час чергового 11-го засідання сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 липня.

Для покупки натільних камер для особового складу Національної гвардії України у 2016 році відомство просило 40 тисяч гривень. Камери придбають для тих, хто охоронятиме громадський порядок в Луцьку та в області та працюватиме на блок-постах в зоні АТО.

Відповідні зміни до Програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Луцька на 2016 рік внесли під час сесії. На транспортні витрати додатково передбачили 30 тисяч гривень, ще 15 – на рекламно-агітаційні матеріали.

У рамках цього змінили суми фінансування окремих статтей, передбачених програмою. Для перевезення військовозобов’язаних мешканців міста, які призвані на військову службу чи відібрані Луцьким ОМВК для проходження військової служби за контрактом до військових частин та навчальних центрів ЗСУ, у бюджеті перебачать 30 тисяч гривень.

50 тисяч гривень на закупівлю радіостанцій та рацій планували просити на 2017 рік, проте під час засідання профільної комісії депутати запевнили, що кошти можна отримати з вільних залишків вже зараз.

На виготовлення рекламно-агітаційних матеріалів – 15 тисяч гривень.

Відтак, депутати проголосували за пропоновані зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus