USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Акція «Скоро до школи» подарувала луцьким дітям шкільне приладдя

30 Серпня 2013 14:29
Шкільне приладдя та ранці отримали діти сімей, які перебувають на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інформують у прес-службі міськради.
Сьогодні, 30 серпня, у фойє Палацу культури Луцька відбулася благодійна акція «Скоро до школи», яку організували Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді і Волинська єпархія Української православної церкви.
Микола Романюк подякував Митрополиту Ніфонту за благодійні акції, які владика організовує спільно з міською владою, усі його добрі ініціативи. Міський голова висловив сподівання, що цей день діти з вдячністю пам’ятатимуть і молитимуться Богові за своїх благодійників.

Протоієрей Микола Бондарук благословив дітей на успішний навчальний рік, акцентуючи, що церква, наче матір, піклується про духовне і моральне виховання. Він також розповів дітям, що нещодавно Предстоятель Української православної церкви Блаженніший Володимир нагородив Миколу Романюка орденом Святителя Миколая за заслуги перед церквою і благодійність.
«На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 194 дитини-сироти та дитини позбавлені батьківського піклування. 70 сімей під час акції отримають шкільне приладдя», - розповіла директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.
Дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування вручили шкільне приладдя та ранці. Віншували малюків на добре здоров’я, успіхи у новому навчальному році і хор студентів-семінаристів під диригуванням Протоієрея Петра Муляра.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus