USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

АМКУ про проїзд в 1,5 гривні: «А ми казали!»

29 Липня 2010 09:16
Близько восьми місяців лучани переплачували у маршрутках 15 та 15а 50 копійок, сплачуючи дві гривні, хоча про те, що проїзд на рівні півтори гривні рентабельний АМКУ заявляли ще у листопаді 2009, - кажуть антимонопольники.

Таку інформацію підтвердив голова теруправління антимонопольного комітету у Волинській області 28 липня Віктор Гупало.

«15 і 15а маршрути на сьогодні рентабельні і півтори гривні достатньо для перевезення пасажирів. Ми не коментуємо, але дамо таку невеличку ремарочку – ми про це говорили з листопада минулого року. Розрахунок кількості пасажирів, яку перевозить цей маршрут і те кільце, яке він включає, географічне розміщення Луцька…Ми писали документи, що там недоцільно було піднімати до двох гривень», - прокоментував Гупало.

Антимонопольник каже, що комітет аналізував ситуацію і по іншим маршрутам. Як виявилося собівартість проїзду на більшості маршрутів до двох гривень не дотягує, а сягає 1,5, 1,7, 1,6 гривень.
Гупало каже, що змусити зменшити вартість проїзду перевізників можуть самі лучани, які на сьогодні мовчазно погоджуються з підвищенням ціни і платять. Також антипономольник прокоментував тарифи на проїзд у Володимир-Волинському.

«На сьогоднішній день розрахунки, які вони нам надали ми повернули, тому що там економісти, юристи нашого відділення не побачили тих цифр, які би показували, що у Володимир-Волинському не можна возити по тій ціні яка зараз складалася, а обов’язково по півтори гривні», - каже Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
deMotivator Показати IP 29 Липня 2010 15:44
пока разные шамесы-срамесы башляют картавому дегенерату из мэрии - проезд будет по 2 гривны, чтобы там не говорили в АМКУ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus