USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антимонопольний комітет взявся за WOG

24 Березня 2015 11:01
Антимонопольний комітет України зацікавився вартістю нафтопродуктів у Волинській області. Зокрема, комітет взявся за заправки Єремеєва. Про це інформує видання "Нефтерынок".

Зокрема, виконувач обов'язків Голови Волинської обласної територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий зауважив, що в області протягом минулого року діяло 135 АЗС.

Низка з них встановлювали завищену і економічно необґрунтовану ціну на паливо. Це відбувалося незважаючи на те, що заправки мали залишки пального, закупленого раніше за нижчою ціною.

Так, Антимонопольним комітетом направлено рекомендації мережі АЗС WOG та розпочато справу про зловживання монопольним становищем на ринку роздрібної торгівлі.

Зі слів Лугового, 25 лютого ціни на паливо там були високі. "Вони показують негативний приклад для інших учасників ринку", - додав Луговий. У той же час, враховуючи рекомендації Волинського відділення АМКУ, інші учасники знизили ціну на паливо.

Раніше відділення рекомендувало ТОВ «АЙСЛАГ», ТОВ «Волмакс», ТОВ «ТК Укр-Петроль», ТОВ «Нафтова компанія« Аветра », ТОВ« Воленерджі », ТОВ« Аргос СП », ТОВ« ВОГ Рітей »вжити заходів, спрямованих на запобігання вчиненню порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що однією з причин захоплення "Укртранснафти" є намір народного депутата України Ігоря Єремеєва вивести з-під кримінального переслідування свої компанії, які мають безпосереднє відношення до незаконного заволодіння більш ніж 22 тисячами тонн державної нафти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Штефан, Луцьк Показати IP 24 Березня 2015 11:19
Що ж то далі буде? Хто знає?
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 24 Березня 2015 13:53
То всьо Коломойський винен!
))) Показати IP 24 Березня 2015 11:42
Від рукава.....Єрьома відлистає нормальний кеш і антимонопольний комітет спустить цю справу на тормозах.....а ця справа тільки для того щоб людей промаринувати в жанрі "все буде добре".....на данний момент всі органи корумпованні до мозгу кісток.
Оксана з Антимонопол до ))) Показати IP 24 Березня 2015 13:22
Не треба думати про інших, якщо сам такий.
((( Показати IP 24 Березня 2015 14:42
в антимольному ждутс: кеш в студію!!!
Сєнька Показати IP 24 Березня 2015 15:44
..........нарешті взялися за всіх бізнесменів мільярдерів та крадіїв державних коштів: Коломойський, Ахметов, Єремеєв..дійде і до Пінчука,Фірташа тай ін. .....можливо це і вірно, бо всі ці "тушки" звикли працювати зовсім в іншому стилі і під "колпаком" Янека старшого і Сашка -стоматолога.....згадайте, хто виграв тендер на заправку залізниці і автопаркінга Янека та ін.-----------------так, вірно -Єремеєв, а це все не спроста, ось куди пішли кошти і на чиї фірми перераховані державні кошти по завишеним цінам на соляру і бензин................якщо копнути глибше то і по іншим мільярдерам є що згадати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus