USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У волинян хотіли вкрасти 55 мільйонів

5 Лютого 2014 14:00
Економічний ефект від роботи обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за минулий рік становить 55 мільйонів гривень. Це гроші, які хотіли обманом «вийняти» з гаманців волинян.

Про це інформували під час прес-конференції голови обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктора Гупала та начальника Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Івана Смоленга.

Торік волинські антимонопольники отримали 98 заяв-звернень. Відбулося 26 запланованих і 35 позапланових перевірок. Їх здійснювали за умови надходження скарг від людей.

Завдяки перевіркам, антимонопольники виявили 120 порушень. З них 17 - змови, 54 – зловживання монопольним становищем, 34 порушення стосувалися роботи органів державної влади, інформаційні правопорушення, недобросовісна конкуренція.

«Наклали 902 тисячі гривень штрафів. Однак, головне те, що вдалося попередити 182 порушення, а це сума - 55 мільйонів гривень», - підсумовує голова обласного тервідділення антимонопольників Віктор Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus