USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Азаров каже, що МВФ підходить Податковий кодекс

10 Листопада 2010 07:23
Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє, що розбіжностей з Міжнародним валютним фондом щодо проекту Податкового кодексу не існує.
Про це глава Уряду заявив на брифінгу 9 листопада.

За його словами, між Україною та МВФ є суто дискусійні питання, які потребують обговорення, але не йдеться про якісь розбіжності, - повідомляє Zaxid.net.

«Ми практично уже домовилися, оскільки ті зауваження, які зробив МВФ, у принципі, продиктовані доцільністю дуже обережного підходу при формуванні доходів державного бюджету. Ми уважно розглянули їх на зустрічі із представниками МВФ й досягли компромісу. Так що ніяких розбіжностей із МВФ щодо Податкового кодексу наразі нема», - заявив Глава Уряду.

Крім того, як підкреслив Прем'єр-міністр України, не було і особливих розбіжностей з МВФ щодо оподатковування підприємців-фізичних осіб. «У нас взагалі щодо цього не було особливих розбіжностей з Міжнародним валютним фондом», - зазначив Микола Азаров.

За його словами, зараз ведуться переговори з різними асоціаціями, які представляють інтереси фізосіб-підприємців, щодо проекту Податкового кодексу: «Пропозиції наших переговірників такі: давайте підвищимо поріг обороту, який визначає бізнес малим, до 500 тисяч гривень, безкоштовно вам касовий апарат поставимо. А вони нам кажуть: ні, не треба ставити безкоштовний касовий апарат, нам просто підніміть поріг», - зазначив Прем'єр-міністр України, і додав, що у такому разі важко перевірити реальність річного обороту цих підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 10 Листопада 2010 21:42
Солодко говорить, побачимо, як воно насправді буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus