USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банки винні бюджетам Волині більше 7 мільйонів гривень

28 Січня 2011 12:43
Комерційні банки «Західінкомбанк» та «Надра» не віддали 7,4 мільйона гривень коштів, які належать місцевим бюджетам Волині і лежать на депозитах цих банків з 2007 року.
Про це під час колегії облдержадміністрації 28 січня повідомив начальник головного фінансового управління ОДА Ігор Никитюк.
Він зазначив, що в минулому році вдалося повернути з рахунків близько трьох мільйонів гривень. Однак, 7,4 мільйона все ще знаходяться на рахунках.
Зокрема, це 2,5 мільйона гривень бюджету Луцька, 2,9 мільйона гривень Луцького району, 1,1 мільйона гривень Любомльського району, 800 тисяч гривень Володимир-Волинського району та 140 тисяч – Турійського району.
«Ведеться претензійна робота аби повернути кошти. Однак, поки що банки не мають можливості віддати ці депозити, які ради поклали ще у 2007-2008 роках», - прокоментував Никитюк.
Разом з тим він зазначив, що минулого року 86 мільйонів гривень обласного бюджету перебувало на депозитних рахунках «Ощадбанку» та «Укрексімбанку». Усі кошти були повернуті разом з відсотковими нарахуваннями, які склали 4,8 мільйонів гривень.
Никитюк зазначив, що в 2011 році гроші бюджету й далі кластимуть на депозити банків. Однак сума поки що невідома.
Крім того для визначення банку необхідно буде провести конкурс. Однак відомо, що учасником такого тендеру має бути державна фінансова структура з капіталом не менше як 10 мільярдів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
людмила Показати IP 28 Січня 2011 13:31
А чому Шиба до цього часу не в СІЗо, як Гаврилишин? Куди дивився Решетник О.Л.? Де був Гіль А.І.? Чого мовчав Гринь М.В.? Чи може саме ці люди і отримували "проценти" від неповернутих депозитів, бо ж усі троє так розжиріли з 2007 року, що в двері своїх робочих кабінетів ледве проходили. На зарплату сильно жирком не обростеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus