USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Бізнесмени Волині здійснили аферу на мільйони

21 Листопада 2013 15:17
У суді розглядається справа про мільйонні фінансові оборудки, які провернули двоє спритних волинян, - інформує IA ZIK.
Правоохоронці переконують, що у серпні-вересні 2008 року двоє директорів волинських фірм виготовили фіктивні документи (у тому числі – і про купівлю-продаж) техніки – тракторів, навантажувача, екскаватора тощо. Хоча насправді у власності одного з цих підприємств перебував тільки навантажувач «Tim BerJack-1110». Під заставу цієї міфічної техніки спритники взяли кредит в ощадбанку.
Того ж дня на підставі «липових» документів кошти перевели в готівку – мовляв, для розрахунку поміж підприємствами спільників за поставлену сільськогосподарську техніку.
Загалом метикуваті підприємці тільки Ощадбанку завдали збитків на понад 2,2 мільйона гривень.
Їх звинуватили у цілому переліку злочинів – відмивання брудних грошей, зловживання службовим становищем, службовому підробленні, шахрайстві тощо. Суд першої інстанції визнав обох винними, але згідно з деякими статтями, що їм інкримінувалися, виправдав.
Прокуратура оскаржила вирок в апеляційному порядку, вимагаючи для обох фігурантів справи по вісім років в’язниці з конфіскацією. Апеляційний суд Волинської області задовольнив ці вимоги частково – скасував вирок суду першої інстанції і скерував справу на новий судовий розгляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 21 Листопада 2013 15:54
А це випадково не брати Бондаруки......???
Луцьк Показати IP 21 Листопада 2013 15:54
А це випадково не брати Бондаруки......???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus