USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Бюджет Романюка» песимістичніший за «бюджет Шиби», - мерія

29 Грудня 2010 15:35
Директор департаменту фінансів мерії Лілія Єлова розповіла, що бюджет на наступний рік для Луцька буде складнішим, аніж цьогоріч.

Найбільше проблем буде в галузі освіти, тож оптимізація штатів бюджетників – на часі. Про це йшлося 29 грудня на засіданні виконавчого комітету Луцькради, - пише ВІП.

За словами Єлової, до луцької казни вже не надходитиме податок із власників транспортних засобів.

Однак до бюджету розвитку наступного року очікують поступлення до одинадцяти мільйонів гривень єдиного податку. Фактично, за їхній рахунок буде виплачено десять мільйонів гривень за облігаціями муніципальної позики.

Але якщо надходження з єдиного податку потраплятимуть до скарбниці рівномірно впродовж року, то за облігаціями треба буде заплатити у квітні.

Луцький мер Микола Романюк поміж іншим зазначив, що в місті 464 організації не платять належної оренди за землю – тобто не менше від 3% від експертної оцінки вартості ділянки.

Саме через це і позбувся посади колишній керманич управління земельних ресурсів, - запевнив Романюк.

Зараз влада звертається до підприємців із проханнями про підписання нових договорів і є «зворотній зв’язок». Наприклад, зараз один підприємець орендує земельну ділянку за 41 тисячу гривень, а раніше це йому коштувало утричі дешевше.

Окрім того, за словами Романюка, понад шістсот організацій «у Луцьку платили заробітну плату нижче від мінімального рівня». «Там є серйозні організації, власниками яких є навіть депутати міськради», – додав міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС Показати IP 1 Січня 2011 23:51
Скороти Управління Муніципальної поліції яке нікому не потрібне тільки зарплату отримують, а на ці кошти за рік відремонтуєш дороги... Можу далі пояснити ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus