USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дорогою на Луцьк через ями перекидються авто. ФОТО

20 Вересня 2013 08:37
Майже 700 тисяч гривень витратили на ремонт дорожнього покриття на вулиці Ювілейній у Рожищі.

Як повідомив заступник Рожищенського міського голови Віталій Поліщук, торік дорога перебувала у настільки поганому стані, що рух нею заборонили.

«Був випадок – машина везла дрова, на дорозі була яма і машина лягла на бік та перекинулася. У жовтні минулого року проводили нараду, під час якої розглядали питання про видобуток піску в районі та стан доріг, пов'язаний з цим. Цією дорогою пролягає маршрут, яким возять пісок на Луцьк. Це був один з факторів, який призвів до того, що дорога вийшла з ладу», - розповів Віталій Поліщук.




Цьогоріч для ремонту комунальних доріг у місті дали мільйон гривень. Більшу частину суми – 683,1 тисячі гривень витратили на ремонт покриття на вулиці Ювілейній, де вкрили асфальтобетоном 529 погонних метрів. Кошти надійшли з держбюджету, і влітку цього року капітальний ремонт виконала філія «Луцький райавтодор» ДП «Волинський облавтодор».





Протягом цього року поточний ремонт за кошти державного бюджету здійснювали на вулицях Граничній, Польовій, Заньковецької, Шилокадзе, Шведа та Селянській. Капітально ремонтували вулицю Шевченка (частину дороги). Як повідомив Віталій Поліщук, за рахунок міського бюджету такі роботи профінансувати було б неможливо.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рожище Показати IP 20 Вересня 2013 10:55
Дорога дійчно дуже гарна та рівна. Влітку там було дуже багато дітвори,вони каталися на роликах,волосипедах,скейтах. Тепер у дітей ця дорога називається "нова". Дуже приємно там прогулятись. Дякуємо, що не пройшло й двох років як дорогу, всетаки відремонтували! А то ніяк немогли знайти власників. Дай Вам Бог здоров'я!!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus