USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи піднімуть ціни на цукор на Волині

19 Червня 2013 18:16
Не піднімати цін на цукор радять на Волині.

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного відділення Антимонопольного комітету України.

Так, Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало основним виробникам та найкрупнішим оптовим посередникам області утриматись від необґрунтованого підвищення цін на ваговий цукор.

У зв’язку з виявленою в період заготівлі консервації, тенденцією щодо зростання цін виробників та найкрупніших оптових посередників на цукор з початку червня до 10 червня 2013 року з 5,33 гривні за кілограм до 5,88 гривні за кілограм, або на 10,32%, Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надало обов’язкові для розгляду рекомендації найбільшим суб’єктам господарювання на зазначеному ринку, а саме
ПАТ «Гнідавський цукровий завод», ТзОВ «Західна цукрова група», ПП «Європацукор», ПрАТ «Волиньагрореммаш», ТзОВ «Арго-Р», ПП «Тимаг», ПП «ТД«Салют», ТОВ «Континіум-трейд», ТзОВ «ТД«Аванта» утриматися від необґрунтованого підвищення цін на цукор та від вчинення дій, які можуть сприяти такому підвищенню.

У випадку виявлення фактів необґрунтованого підвищення цін на цукор до порушників застосують штрафні санкції.

Нагадаємо, понад 14 тонн цукру задекларували у Волинській області за станом на 1 червня 2013 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Грыцько Показати IP 19 Червня 2013 20:45
"Нагадаємо, понад 14 тонн цукру задекларували у Волинській області за станом на 1 червня 2013 року"- о, это очень много, по 40 грамм на каждого жителя Луцка...
Гнат Показати IP 19 Червня 2013 22:06
А чому Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України так не турбуеться за пдвищення цін на бензин та дизпаливо та особливо вартість добрива, працю селян!!!!!!!!!??
Саша Показати IP 19 Червня 2013 22:34
на яку ціну можуть впливати заводи,якщо на їхніх складах вже немає цукру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus