USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновниця відповість за незаконні премії

19 Червня 2012 14:43
Перед судом постане колишній начальник служби у справах дітей Горохівської РДА, яка заволоділа державним майном у великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.
Справу щодо спритної дами розслідували працівники СБУ. На цей час її матеріали вже скерували до суду.
Як розповів начальник відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури області Володимир Заплотинський, екс-чиновниця із травня 2006 року по вересень 2010-го видавала незаконні накази про виплату собі премій та надбавок, що мав право робити лише голова РДА.
За цей час спритниця поцупила понад 116,7 тисячі бюджетних гривень – їх вона отримала у вигляді зайво нарахованих та виплачених надбавок за виконання особливо важливої роботи, щомісячної премії, відпускних, матеріальної допомоги на оздоровлення та соціально-побутові потреби.
«Такі корисливі дії вона вчинила якраз перед виходом на пенсію, незаконно збільшивши таким чином її розмір», - стверджують у прокуратурі.
На цей час обвинувачена перебуває на підписці про невиїзд, а її автомобіль вартістю понад 126 тисяч гривень арештували.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus