USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Чистий прибуток «Волиньобленерго» за 2008-й – майже 6,5 мільйона гривень

2 Квітня 2009 16:46
У ВАТ «Волиньобленерго» відбулися збори акціонерів. Про це 2 квітня інформують «Волинські Новини».
 
За дорученням головного акціонера товариства – НАК «ЕКУ» – його представник Наталія Никонець повідомила, що НАК «ЕКУ» позитивно оцінила роботу волинських енергетиків у 2008 році, відзначивши тенденцію зниження  кредиторської заборгованості товариства перед ДП «Енергоринок» на 8,1 мільйона гривень та недопущення утворення поточної заборгованості перед ДП «Енергоринок», зменшення понаднормативних втрат електроенергії (14,54% при нормативі 16,32%) та забезпечення стовідсоткових з розрахунків споживачів із ВАТ.
 
За повідомленням групи зв’язків із громадськістю ВАТ «Волиньобленерго», п’ятий рік поспіль ВАТ «Волиньобленерго» працює прибутково, тому на порядку денному стояло і питання про виплату акціонерам дивідендів. З майже півмільярда акцій товариства юридичним і фізичним особам належить тільки четверта частина. Рештою цінних паперів володіє держава в особі НАК «ЕКУ».
 
Чистий прибуток товариства за минулий рік становить 6 мільйонів 485 тисяч гривень. На виплату дивідендів, за рішенням зборів, виділяється 15% цієї суми. Ще 5% прибутку поповнять резервний фонд товариства, а решта (80%) буде використано на фонд розвитку виробництва ВАТ «Волиньобленерго». Дивіденд на одну акцію становитиме 0, 2 копійки.
 
Рішенням зборів акціонерів затверджено новий склад Наглядової Ради товариства, до якої увійшли Щербатюк Олександр Миколайович, Чижевська Ірина Анатоліївна, Петренко Наталія Миколаївна, Токарєва Людмила Михайлівна, Лукашевич Світлана Вікторівна, Бірюков Сергій Володимирович, НАК «Енергетична компанія України». Також обрано новий склад Ревізійної комісії, у якій перебуватимуть Звязкіна Галина Матвіївна, Губень Дмитро Іванович, Верхулевська Наталія Василівна, Санін Богдан Васильович, Доценко Дарина Валентинівна.
 
Пропозицію акціонера ТзОВ «Компанія з управління активами «Сварог Ессет Менеджмент» обрати її представників у члени Наглядової ради та до складу Ревізійної комісії збори акціонерів не підтримали. Питання порядку денного про відкликання та обрання Голови та членів виконавчого органу товариства рішенням зборів акціонерів було знято з порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 2 Квітня 2009 18:00
ну ясно шо прибутки, якшо вони заставляють клієнтів робити їх роботу. мало того ,шо грощі беруть,то ше їм знімай показники кожного місяця та приноси покланятись...ЦЕ ЇХНЯ БЛІН РОБОТА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus