USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській облраді хочуть збільшити депутатський фонд у 4 рази

9 Грудня 2016 14:56
Депутати обласної ради хочуть витрачати більше коштів на своїх округах, для цього просять в рази збільшити депутатський фонд. Втім, як виявилося, не всі допомагають волинянам вирішувати їхні нагальні проблеми.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 9-го грудня в прес-центрі.

Депутат Анатолій Грицюк каже, що нинішній фонд мізерний, і допомогти цими коштами майже неможливо.

«У людей часто трапляється лихо, то пожежа, то важка хвороба, й вони просять цільової підтримки. А з тим фондом, який зараз є, майже нічого не можна зробити. Тому пропоную збільшити його з 10 тисяч до 40 тисяч гривень», - наголосив Грицюк.

Зауважимо, під час комісії учасники засідання інформували, що є такі обранці громади, які взагалі не користуються наданими їм коштами для потреб виборців. Приклад навів перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

«Є такі депутати, які взагалі не використовують своїх коштів. І мене це дивує, бо проблеми в людей з їхніх округів є. Для прикладу, депутат Володимир Гунчик (голова ОДА, - ред.) жодної копійки не витратив зі свого фонду», - наголосив Олександр Пирожик.

Між членами комісії відбулася дискусія з приводу суми фонду, мовляв, щоб вона була реальною. Так, 40 тисяч гривень погодили, й рекомендують ухвалити відповідні зміни до бюджету під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus