USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Луцькради звернуться до Гройсмана щодо школи №27

27 Червня 2017 20:17
Під час чергової сесії Луцької міської ради депутати планують прийняти звернення з проханням профінансувати добудову школи-довгобуду в 55-му мікрорайоні міста.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 27 червня.

У тексті звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та очільника Волинської облради Ігоря Палиці йдеться про те, що з 2011 року у Луцьку триває будівництво школи №27.

За станом на початок 2017 року на її добудову потрібно було близько 49 мільйонів гривень. 9,5 мільйона спрямували цього року з бюджету міста, ще 5 планується освоїти за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій. Таким чином, орієнтовна потреба в коштах складатиме 35,3 мільйона.

Разом з тим, в кошторисі передбачені ціни декількарічної давності, а в разі коригування цін вартість будівництва значно зросте і сягатиме близько 45 мільйонів.

До того ж ще близько 30 мільйонів гривень потрібно для облаштування в школі спортзалу, без якого вона не може існувати.

ЧИТАТИ ЩЕ: ШКОЛУ №27 ЗДАДУТЬ ЦЬОГОРІЧ, ЯКЩО ДФРР ТА НАРДЕП ВИКОНАЮТЬ ОБІЦЯНЕ

Тому депутати звертаються з проханням внести зміни до показників бюджетних призначень на 2017 рік в частині виділення додаткових коштів на завершення будівництва ЗОШ №27.

«Своєю чергою ми забезпечимо співфінансування будівництва об’єкту за рахунок коштів бюджету міста», - йдеться в тексті звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus