USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Для ремонту доріг Волині створять обласний фонд

16 Травня 2016 17:51
Акумулювати кошти для створення обласного дорожнього фонду закликають волинських владців.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 16 травня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час зустрічі з головами ОДА у Києві прем’єр-міністр багато уваги присвятив питанням щодо ремонту та відновлення доріг. Прем’єр ще раніше озвучував ідею повернення до створення дорожнього фонду, тож голова ОДА нагадав, що на Волині про створення дорожнього фонду говорили ще півтора року тому.

Тож він просив департамент інфраструктури, голів районних рад, РДА, депутатів всіх рівнів та міських голів продовжувати роботу зі створення обласного дорожнього фонду, акумулюючи кошти, та спільно з держбюджетом, інвестиційними коштами проектів міжнародного співробітництва, націлюватися на серйозні роботи з ремонту і відновлення доріг (як державного значення, так і місцевих).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Травня 2016 17:57
як вони набридли два роки гунчик розказуе небелиці про дороги , а іхати вже нема по чому яма на ямі , яку кількість грошей люди викинули на гуму за цих пустоплутів тільки Богу відомо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus