USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До наступного року на Волині створять дорожній фонд

22 Червня 2016 17:02
Волинь продовжує працювати над створенням дорожнього фонду.

Про це під час оперативної наради 21 червня повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Зі слів посадовця, під час його робочого візиту до столиці вели мову про створення дорожнього фонду на території усієї України, й на Волині у тому числі.

Тож, як пообіцяв посадовець, завершать організаційні та законодавчі роботи із створення дорожнього фонду уже до початку наступного року.

«На Волині є великі проблеми з ремонтом доріг та інфраструктурою загалом. Зокрема, немає транспортного сполучення між районними школами. Тому прошу активно включитися в завершальний етап створення дорожнього фонду», - наголосив очільник області.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що на території Волині намагаються впровадити електронну систему державних закупівель, однак у деяких районах області ці інновації залишились на незадовільному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правильно? Показати IP 22 Червня 2016 17:23
щоб особи наближені до фонду на свій розсуд могли "ремонтувати" не важливо що!
Анонім Показати IP 22 Червня 2016 18:34
ще потрібно ввести податок на повітря і дощ , це точно допоможе нашій краіні вилісти із ж ) П И , і ці гроші нехай гунчик розприділяе , він вміє дороги ремонтувати і в "правильне " русло гроші слати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus