USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

До кінця 2008-го «Наш край» матиме 61 супермаркет замість 90-та запланованих

9 Грудня 2008 12:43
В умовах кризи ТОВ «Наш Край-ЛЦ» (Луцьк), керуюча компанія мережі супермаркетів «Наш Край», скоректувало стратегію розвитку й переглянуло плани розширення мережі. Про це 9 грудня інформують «Волинські Новини».
«В умовах нинішньої ситуації ми свою стратегію переглянули і сконцентрувалися вже на діючих магазинах», – зазначила керівник департаменту маркетингу мережі Мирослава Лєснік у коментарі виданню «ДЕНЬ».
Як зауважила пані Лєснік, якщо раніше компанія заявляла про плани розширити до кінця 2008 року в Україні мережу до 90 торгових точок, то нині «Наш Край-ЛЦ» збирається у грудні відкрити лише один магазин у Долині (Івано-Франківська область), який стане 61-м супермаркетом у мережі.
Крім того, компанія закрила низку магазинів внаслідок нерентабельності або у зв’язку із закінченням договору оренди. За словами Мирослави Лєснік, у березні 2009 року компанія планує відкрити магазин у Кіровограді. Усього ж наступного року заплановане відкриття від 12 до 15 торгових точок на умовах франчайзингу. При цьому розвиток мережі планується в західних та центральних областях України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Злидень Показати IP 9 Грудня 2008 13:18
Супермаркет "Наш край", що біля "Гостинця" недолугий. І за асортиментом і за обслуговуванням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus