USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нечесні правила гри в луцькому бізнесі

25 Вересня 2014 12:35
Підприємці Луцька не можуть добитися дозволів на встановлення в місті тимчасових споруд. Втім, після того, як отримали відмови одні, на тому ж місці заробляють гроші інші, «вибрані».

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради вчора, 24-го вересня.

Із заявою про нечесні правила гри в луцькому бізнесі звернувся до мера депутат Луцької міської ради.

«Підприємці свідчать, що неодноразово були випадки, коли вони отримували відмову на дозвіл встановити тимчасові споруди в місті. Але потім виникала неочікувана ситуація, коли на тому ж місті розпочинали свій бізнес інші підприємці. Складається таке враження, що дозвіл дають лише «вибраним», аби в місті встановлють тимчасові споруди самовільно», - вернувся до Миколи Романюка депутат Олександр Плісецький.

Тому він озвучив свій запит: скільки було встановлено тимчасових споруд з вересня 2013-го по вересень 2014-го, які прізвища цих підприємців, та скільки грошей вони заплатили в бюджет?

Цю ініціативу, аби Луцькрада дала відповіді, більшість обранців громади підтримали.

Своєю чергою, мер сказав, аби йому надіслали письмове звернення із викладом конкретної ситуації. Як запевнив Микола Романюк, «якщо підприємці зверталися, їм відмовили - той чиновник наступного дня не буде працювати».

Нагадаємо, через встановлення тимчасової споруди в Привокзальному районі виник конфлікт бізнесменів з місцевими жителями, які були проти цього і вимагали пояснень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 25 Вересня 2014 12:36
Давно пора заборонити встановлення тимчасових споруд. Луцьк не Шанхай. Якщо хочуть якийсь бізнес відкрити ,то нехай орендують нормальні приміщення.
ацстаїм до лучани Показати IP 25 Вересня 2014 14:53
завоєванія пролетеріата..нагньом бариг..да хто оні такі?хай башляют людям -начальнікам за метри в іх складах-архітехтурах..ач куда лєзут...а потім бл.. спитаєтесь -а шо так дорого..бо хтось комусь пояснить як правильно тре працувати і по яких цінах і де..єуропакрасного стяга
читач Показати IP 25 Вересня 2014 13:53
А за пивбар біля ЗАГСУ "Карабас-Барабас" кого (якого чиновника) будемо звільняти?
888 Показати IP 25 Вересня 2014 14:14
а якого чиновника це бар?
женя Показати IP 25 Вересня 2014 14:49
ткачук (син його) розом з линником ставлять що хочуть і де хочуть...а місто має з того біля троошки за метр..бізнєс..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus