USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Директора ЛПЕ звільнять через тендерний скандал

11 Травня 2017 22:33
Директор комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігор Грицюк намагався придбати обладнання з порушенням тендерних процедур. Через такі вчинки керівнику підприємства загрожує звільнення.

Про це стало відомо під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 11-го травня за участю виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«Щодо ЛПЕ, то на підприємстві був скандал із тендером. Зокрема, на підприємство намагалися закупити обладнання з порушенням тендерних процедур, в однієї фірми, що суперечить закону. За це керівник буде звільнений. Далі ми проведемо розслідування й розбиратимемося з тендером», - повідомив Ігор Поліщук.

Телеглядачі поцікавилися у виконувача повноважень Луцького міського голови, за яким принципом він даватиме в подальшому оцінку іншим керівникам.

«Ані я, ані мої заступники не ставимо перед собою завдання працевлаштовувати друзів та однокласників, тому головний критерій, яим ми будемо керуватися, – професіоналізм. Окрім цього, ми враховуємо й другий, не менш важливий фактор – моральні принципи персони. Адже, якщо особа «засвітилася» в фінансових махінаціях, то вона буде звільнена. Втім, якщо хтось працює з недоліками, але виправляється та готовий до змін, то ми з такими людьми працюватимемо», - пояснив Ігор Поліщук.

Варто додати, згадуючи про порушення, Ігор Поліщук вочевидь мав на увазі закупівлю валідаторів на ЛПЕ. Як інформував портал «Ні корупції!», Луцьке підприємство електротранспорту під час проведення конкурсу на переоснащення підприємства дискримінувало учасників тендеру. І хоча потенційні учасники конкурсу та громадські організації вказували на порушення, керівництво КП робило своє.

Нагадаємо, нещодавно директор ЛПЕ під час загальних зборів працівників лякав людей рейдерським захопленням та звільненням, більше того, аби про це не дізналася громадськість – заборонив пускати представників ЗМІ на зустріч із колективом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrew Показати IP 11 Травня 2017 23:13
Просто думка: Може його звільняють, тому що на ЛПЕ виділили (чи то мають виділити) мільйони (десь чув таку інформацію... ) і хочуть їх по тихому присвоїти?
Olesia Показати IP 12 Травня 2017 08:42
А що немає причин його звільняти?
Лучанин Показати IP 12 Травня 2017 09:07
Звільнити з роботи це не дуже єфективний метод покарання,потрібно позбавити його права займати керівні посади на певний термін.Подивитись його декларацію,чи там все записано і запитати в нього як можна заробити в наш час те що ним зароблено чесним шляхом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus