USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Міністерство не скасувало рішення про звільнення директора ЛПЕ», - Ігор Поліщук

30 Червня 2017 11:04
Про те, що Міністерство інфраструктури погодило звільнення нинішнього очільника Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка, є відповідний документ, що офіційно зареєстрований, має вихідний номер, дату. І жодного скасування цього рішення не було. А той папірець, який видали за документ і опублікували окремі ЗМІ, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук називає поширенням «брехливої інформації».

Про це Ігор Поліщук написав на своїй сторінці у Фейсбуців і надав офіційний документ для порівняння.

«Вчора на сайтах «Волинь 24» та «Волиньпост» з'явилася чергова брехлива інформація про те, що «Поліщук обманув, звільнення директора ЛПЕ не погоджувало міністерство».

Прошу звернути увагу на документ, офіційно зареєстрований, з вихідним номером, датою і т.д., яким міністерство не заперечує щодо звільнення директора ЛПЕ Грицюка І.В.

Порівняйте з документом, опублікованим Аллою Надточій (депутат Луцькради об’єднання «Самопоміч» - ВН) - без дати, без вихідного номеру і будь-яких реквізитів.

Як на мене, тут очевидно, хто говорить правду, а хто обманює...», - йдеться у дописі Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus