USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Економічно активні підприємства Луцька боргують зарплати понад 4 млн

29 Серпня 2017 18:51
На початку серпня шість економічно активних підприємств міста боргували працівникам понад чотири мільйони гривень.

Про це йшлося під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста 29 серпня.

Відповідно до моніторингу, за станом на 1 серпня заборгованість із виплати заробітної плати на шести економічно активних підприємствах Луцька становила 4,374 мільйона гривень.

Про це повідомила начальник відділу праці департаменту економічної політики міськради Ніна Савчук.

Так, заборгованість збільшилася на ПАТ «Електротермометрія», ДП «Волинський облавтодор», Волинському військовому лісгоспі ДП «Львівський військовий лісокомбінат».

На ДКП «Луцьктепло» сума заборгованості з виплати зарплати становила 929,1 тисячі гривень, у редакції газети «Слава праці» - 7,4 тисячі гривень. За оперативними даними, частково заборгованість погасили на Луцькій ДЕД ДП «Волинський облавтодор», ДКП «Луцьктепло» та редакції газети «Слава праці». У повному об’сязі погасили заборгованість у Волинському військовому лісгоспі ДП «Львівський військовий лісокомбінат».

Серед економічно неактивних підприємств 59,9 тисячі гривень боргує із виплати заробітної плати Волинська філія ПАТ «Страхова компанія Гарант Авто». Філія перебуває у стані ліквідації, там немає найманих працівників та керівника, а справи вирішує тимчасовий адміністратор, який перебуває у Києві.

Під час засідання повідомили, що у вересні у міськраді планують створити окремий підрозділ у складі департаменту економічної політики, який займатиметься питаннями оплати праці, своєчасності виплати заробітної плати, легалізації працівників та дотримання рівня оплати праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Viking Показати IP 30 Серпня 2017 08:42
А чому не згадали про славетний завод друзів президента ЛуАЗ-Богдан? Там хронічно затримують зарплату працівникам на 1-2 місяці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus