USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Фірма екс-чиновника Луцька стягує з луцького ЖКГ понад мільйон?

6 Січня 2014 16:41
Приватне підприємство «Руфусів» хоче стягнути понад мільйон гривень з Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Про це повідомляє «Під прицілом».

До Господарського суду Волинської області ПП «Руфусів» звернулося із позовною заявою до Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради про стягнення 1 мільйона 18 тисяч 923 гривень.

Суд ухвалив порушити провадження у справі, а також позовну заяву від ПП «Руфусів» прийняти до розгляду.

Найцікавіше, що фірми «Руфусів» і «Дисконт Плюс» пов'язують із екс-чиновником Луцька Владиславом Стемковським. Приблизно тоді, коли він був заступником попереднього Луцького міського голови, і з'явилися ці фірми та вони почали інтенсивно вигравати усі тендери на прибирання міста.

Коли Стемковський перебрався до Тернополя, вони вийшли на ринок і там, попри невдоволення місцевих комунальників та постійні повідомлення про це у ЗМІ.

Владислав Стемковський упродовж кількох років був заступником міського голови Луцької міської ради, керував справами виконавчого комітету, а також працював директором житлово-комунального господарства. Зараз Владислав Стемковський займає посаду заступника міського голови у Тернополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 6 Січня 2014 18:03
Ну вот польсий жид і товарищ шибклькіна розкрадає луцьк
Лучанка Показати IP 6 Січня 2014 21:47
Який посадовець винен, що довірив Стемковському відповідальну роботу? Хто з ним у долі? З кого питати, з Шиби?
БОГДАН Показати IP 7 Січня 2014 18:04
Хочу звернути вашу увагу на те,що Стемпковський, у свій час,закінчив ,поряд із Луцьким та Херсонським технічними університетами(як-то окрема тема) ,Університет Міцкевича в м.Познань(ПОЛЬЩА),був стипендіатом польсько-американської Фундації Свободи.В 2004-2005 роках(при Ющенко) був незалежним консультантом координатора проектів ОБСЄ в Україні.В 2006-2009-заступник голови директор житлово-комунального господарства Луцької міської Ради, з 2010 року-директор Центру муніципальних реформ= Луцьк 1432=.Одним словом- справжній патріот України,який фотографувався ,як правило, у вишитих укр.сорочках,та європеєць-євроінтегратор!!!Чи виграла Луцька громада від діяльност цього =європейця?=Скоріше ні,ніж так.Саме Стемпковський, очоливши департамент ЖКГ м.Луцька, розробив та проводив реформування галузі,яке, як потів з*ясувалось, звелося до об*єднання-роз*єднання ЖЕКів і масових скорочень його працівників,величезних витрат на купівлю техніки для прибирання..Саме під час його керування та реформ ,виникли великі заборгованості по виплатах заробітних плат,а ефективність роботи зазначеного департаменту,як вважає ряд експертів,була нульовою,або навіть погіршилась. По суті Степковський виявився ,як говорили деякі працівники міліції-Остапом Бендером та Джеймсом Бондом в= одному флаконі=.Особисто мене дивує.,що голова Тернопільської міської Ради пан Сергій Надал ,доречі член партії= Свобода=,запропонував Стемпковському посаду заступника голови(перспектива отримання у Тернополі власної квартири?,чи щось =мутніше=і =грошовитіше=?)Доречі, випадок із Стемпковським свідчить про те, ,що у тернопільських =свободівців=не має власних спеціалістів-професіоналів,які б могли працювати на відповідних ділянках.У них є рядові=штики=,які можуть брати участь в пікетах,мітингах,інших масових захода.Є молодь,яка вміє зривати прапори у політичних противників,брати участь у вуличних протестах,а от реально працювати у місцевих представницьких та виконавчих структурах -немає кому.Ось і користуються тернопільські =свободівці=послугами волинських остапів бендерів.
лучанин Показати IP 8 Січня 2014 08:57
Що за дебільна назва "руфусів". Власник безязикий, чи просто жидок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus