USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Газ подорожчає тільки для багатих?

16 Березня 2010 11:13
Уряду доведеться підвищити тарифи на газ та деякі комунальні послуги. Але робитиме це для тих людей, хто може заплатити.
Про це заявив віце-прем`єр Сергій Тігіпко в ефірі телеканалу ICTV, передає Intv.ua. «Нам прийдеться піднімати тарифи на газ і на деякі комунальні послуги», - зазначив він. «Але це ми будемо робити переважно для багатих, для тих, хто може за це платити. Ми все зробимо, щоб найбідніші не постраждали», - заявив Тігіпко. «Тарифи треба підняти, за них повинні платити багаті, і платити ціну реальну, а може й більшу. А ці гроші, які ми вилучимо з бюджету, треба давати бідним. Персонально», - додав віце-прем`єр.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дядечко Показати IP 16 Березня 2010 11:35
Брехня. У нас якраз платять ті, хто відриває від себе останню копійку. Багаті якраз не платять.
ОГО Показати IP 16 Березня 2010 12:36
А як обіцяли домовитись з Росією про постачання дешевого газу???
авжеж Показати IP 16 Березня 2010 17:30
днями Тигіпко стрічався із представником МВФ - а у тої контори компроміссів не передачається - газ для населення(та інших) в середині країни має бути бездотаційним, тобто за ринковою ціною. Ринкова ціна встановленна і всі її знають - до холери короче... Хоча прикольно, що укр. газ Нафтогаз викупляє у добувачів за 40 у.о. - то де тоді різниця діавється, якщо середьозважена ціна для населення становить 75 у.о.? враховуючи заяви, що прості українці споживають вітчизняний газ...
игорь Показати IP 22 Березня 2010 13:40
Слова Лёни-космоса. А пан Тигипко пусть озвучит по каким тарифам получает газ на свою недвижимость?
док Показати IP 28 Березня 2010 22:53
Це так як штрафи на дорозі,платять ті хто їздить на старих жигулях та запорожцях.Джипи ніхто не чіпав і чіпати не буде!
женя Показати IP 31 Березня 2010 11:16
пистец подкрался незаметно, но виден был издалека. понимаете граждане, в держави кррыза (крыса(ы)), бюджет надо наполнить, а то воровать нечего и поэтому вы должны понять непопулярные методы вас отимения.
Пенсіонер Показати IP 31 Березня 2010 12:29
У нас в країні брехня взводиться в статус закону.
алла Показати IP 31 Березня 2010 13:54
сколько можно дурить простых смертных какие подорожания..дайте жить нахалы а то Бог уже не выдерживает ваше издевательство хоть перед ним побойтесь всеравно все ссобой не заберете а ваши внуки за ваши грехи будут рассчитываться я в этом уверенна,хотя вы думаете что вы этого не будете видеть ,напрасно,увидите и не будете знать откуда взялось. Думаете сдадите грехи в Божьем храме и все пройдет нет дорогие... Побойтесь Бога и подумайте опростых грешных, добавьте пенссии,не лишайте льгот малоимущих и возьмитесь наконец за миллионеров .Где они награбили и кого лишили жизни.Не знаю кто это прочитает ,но думаю народ уже не выдерживает вот вот этот чирь вырвет ,не здобровать вам господа хорошие в кавычках..
алла Показати IP 31 Березня 2010 13:59
сколько можно издеваться над народом,где то что обещали на выборах,где повышение пенсии,льготы малоимущим,позорище...Хватит врать народ уже на грани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus