USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Генпрокуратура закупила плащі з натуральним золотом

26 Липня 2013 09:10
Генеральна прокуратура України 11 липня за результатами тендерів уклала угоди з ПрАТ «Астра Люкс» на придбання одягу на 2,71 мільйона. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», - інформують Наші гроші.

Придбали понад 10 тисяч форменних сорочок по 155-172 гривень, а також плащі та зимові куртки.

Основну масу становлять звичайні плащі та куртки, їх придбано 1 тисяча штук.

Разом з тим, Генпрокуратура замовила по 10 зимових курток і плащів, які мають виготовлятись за індивідуальними обмірами. Їх вартість - утричі більша від цін для звичайних «прокурорських».

Індивідуальні плащі по 1 736 гривень відрізняються від звичайних по 566 гривень - тканиною для підкладки – віскоза замість поліестеру, та гаптуванням золотистого кольору у кутах коміру. Гаптування потрібно виконати 5% канітеллю – спеціальною ниткою, яка на 5 відсотків складається з натурального золота.

Звичайні куртки по 441 гривень повинні мати знімний комір та знімний утеплювач зі штучного хутра невказаного складу.

Індивідуальні куртки по 1 381 гривень мають знімні комірі із натурального каракулю сірого кольору, а знімний утеплювач має бути виготовлений з МС-мутону.

Нагадаємо, у травні Кабінет міністрів вніс зміни до переліку форменого одягу працівників органів прокуратури. У переліку з’явилось «пальто із суконної тканини темно-синього кольору, прямого силуету, двобортне, із застібкою на три формені ґудзики золотистого кольору, з відкладним коміром та лацканами». Окрім цього у шкіряних черевиках замінили штучне хутро на натуральне, а жінкам постановили носити фетрові капелюшки замість беретів.
Після цього Генпрокуратура провела тендери на придбання одягу та тканини вже на 6,64 мільйона гривень. Окрім курток, плащів та сорочок було придбано тканини на 2,60 мільйона гривень, а також шапок, кашне і краваток на 1,33 мільйона гривень.

Фірма «Астра люкс» належить Ользі Сергеєвій, заступниці голови Солом’янської районної організаціїПартії регіонів Максима Луцького.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Формстиль» Ганни Кописової, яка є бізнес-партнеркоюСергєєвої по фірмі «Комунар-сервіс».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
маленький Українець Показати IP 26 Липня 2013 09:36
Живемо в країні, де мінімільна зарплата 1147 грн, пенсія 1000 грн., а прокурори офіційно отримують 15-30 тис. грн. І лише подарунків для Р. Кузьміна минулого року "надарували" на 600 тис. грн. Ось така соціальна справедливість...
Лянка Показати IP 26 Липня 2013 10:29
Молодці прокурори, треба з них брати приклад службі МНС, а то ходять бідні рятувальники обдерті і босі.
Народ Показати IP 26 Липня 2013 10:43
А звичайний народ подекуди одну куртку 10 років носить. Бо нема за що купити.
Факт Показати IP 26 Липня 2013 13:09
Ну почалось. Чого Ви такі злі: ну не прокуратура вкраде ті гроші то адміністрація Президента потягне на малину. На виборах голосували? В мітингах опозиції участь брали? Під стіни міліції, прокуратури з протестом виходили? Друзям з за кордону розповідали що їх влада наших олігархів любить? То чого Ви?
коментар до Факт Показати IP 26 Липня 2013 16:27
А ти що не такий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus