USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гірникам віддали зарплатню – вони перевиконали план

5 Липня 2010 11:32
Показник виконання державного планового завдання гірничими підприємствами Волині сягнув у червні 100,6 %.

По це інформує прес-служба Нововолинського міськвиконкому .

За інформацією прес-служби ДП «Волиньвугілля», у червні нововолинські гірники видали на гора 51 281 тонни рядового вугілля.

Добре спрацював трудовий колектив шахти № 9 «НВ», видобувши 1 452 тонни понадпланового вугілля. Гірники шахтоуправління «НВ» також не пасли задніх у минулому місяці. Сукупний місячний видобуток першої та п’ятої шахт склав 19714 тонн чорного золота, це 110% перевиконання планового завдання.

У повному обсязі виплачена заробітна платня усім працюючим на ДП «Волиньвугілля». Державне вуглевидобувне підприємство врешті-решт спромоглося вийти на належний рівень виплати вагомих фінансових коштів у держбюджет, пенсійний фонд, сплачується ПДВ.

Нині на шахтах розгорнулося трудове змагання серед видобувних і прохідницьких бригад. Гірники мають намір до свого професійного свята – Дня шахтаря – підійти з високими виробничими показниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus