USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Гірники з різних областей готують масштабний протест у Києві

5 Жовтня 2015 19:22
Гірники з Волині, а також з Львівської та Донецької області запланували масштабну акцію протесту у Києві 7 жовтня. Про це зазначив голова Незалежної профспілки гірників України (НМПГУ) Михайло Волинець, - інформує «Громадське радіо».

«Вони страйкують вже декілька днів. І оскільки ніхто не звертає увагу на їхню акцію, вони змушені були перекривати дорогу «Ковель-Львів» до 14 години і ввечері виїжджають на Київ. 7 жовтня представники інших областей уже приїдуть і будуть брати участь у пікетуванні Кабінету міністрів. Це буде з 11-ої до 13.30. Це будуть працівники Львівської вугільної компанії, які страйкують з 30-го вересня, також гірники з Донецької області».

Зі слів Михайла Волинця, масштабну акцію протесту запланували саме 7 жовтня – у Всесвітній день дій за гідну працю, щоб все-таки їх почули.

Нагадаємо, сьогодні, 5 жовтня, більше сотні шахтарів, як і попереджали раніше, перекрили автошлях Ковель - Львів. У Києві, як поінформував голова профспілкової організації шахти №1 Анатолій Мухомеджанов, голодуватимуть п’ятеро шахтарів із Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 5 Жовтня 2015 20:23
Я в глибокому шоці, брати мої!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 6 Жовтня 2015 01:39
А ти з нього виходиш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus