USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову виборчої комісії на Волині взяли на підробці документів

17 Травня 2015 11:04
На підробці документів попалася голова дільничної виборчої комісії на Волині. У результаті жінка незаконно отримала майже 4000 гривень. Про це йдеться на сайті волинської міліції.

Факт привласнення і розтрати майна правоохоронці викрили у Ківерцівському районі: 29-річна жителька райцентру, перебуваючи на посаді голови дільничної виборчої комісії, підробила протокол та постанову про надання одноразових грошових винагород собі та ще трьом членам комісії. У результаті вона незаконно отримала 3933 гривні.

Міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 17 Травня 2015 12:12
А ті, що привласнюють мільйони де????!!!!!
Льоня Показати IP 17 Травня 2015 16:54
Це просто один із епізодів( ну дуже нікчемний по розміру суми) із існуючої системи по підкупу виборців. Якщо жіночка розкаже все що знає( а це треба помножити на одного виборця по округу), тоді буде частково відомо про суми підкупу, які " ходили"у виборчому окрузі. Запрошую до обговорення, не будьте байдужими.
волинянка Показати IP 17 Травня 2015 17:43
Це галочка у слідчого, вони їх зара заробляють як можуть, щоб з органів не поперли. Була б людина...як то кажуть, а стаття знайдеться..
волинянка Показати IP 17 Травня 2015 17:43
Це галочка у слідчого, вони їх зара заробляють як можуть, щоб з органів не поперли. Була б людина...як то кажуть, а стаття знайдеться..
підтримую волинянку Показати IP 17 Травня 2015 18:42
Всі хто був в тих нещасних комісіях прекрасно знають-дали мізер коштів, комісія не приходить, голова зробила якнайкраще для всіх - підписалась за членів комісії і пізніше віддала ім зароблені гроші без всякого там умислу щодо збагачення. Результатом такого діяння, скоріше всього буде протокол про корупцію. Хвала правоохоронцям-зловили суперкорупціонера з глухого села на Волині. Перестаньте займатись "паличною показовою роботою", зробіть хоча б щось для людей..
1.1 Показати IP 19 Травня 2015 11:10
Міліція хай вчить теорію держави та права та перечитують кримінальне правою Контролююча та розподільча функція в овк. У двк владні повнвоваження тільки щодо підрахунку голосів , але не за матеріально - технічні моменти. бухгалтер мав всі ці моменти перевіряти та той член комісії овк який за розподілом обовзків був відповідальний за ці нюанси. А їх (ОВК) ще й ЦВК нагородили почесною грамотою. А тепер шукають крайніх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus