USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Губернатор назвав патріотами тих, хто «доносить» на сусіда

23 Квітня 2013 14:44
Про виявлення фактів ухилення від сплати податків підприємцями потрібно не боятися повідомляти.

Про це 23 квітня заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час спільного засідання регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців у Волинській області.

Як повідомив голова Регіональної ради підприємців у Волинській області, генеральний директор СП ТОВ «Модерн-Експо» Петро Пилипюк, мораторій на виїзні перевірки суб’єктів підприємницької діяльності, який діяв півроку і ще сьогодні не повністю знятий, бізнесмени відчули на собі. «Підприємці жаліються, що дехто не платить податки в той час, коли їм доводиться платити. І це говорить про те, що десь недопрацьовують в цьому плані», - додав він.

Та у відповідь на це Борис Клімчук зазначив, що йому це говорить про інше. «Це мені говорить про те, що ми стаємо патріотами своєї держави. І той, хто говорить, що сусід не платить – це порядний підприємець. Не треба капати, не треба закладати. Треба говорити, не боятися», - переконаний губернатор Волині. Мовляв, щоб у всіх були рівні умови ведення бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
lutchanka Показати IP 23 Квітня 2013 19:34
А чим будуть займатися відповідні органи, які мають слідкувати за дотриманням законодавства?! Їх співробітники отримують відповідну зарплату - от хай і працюють, а не надіються на павликів морозових. Що стосується Климчука, то у нього своє поняття совісті і честі
Авраам Лінкольн Показати IP 23 Квітня 2013 22:37
Климчук майже правий. Але є одне але..... Все це нормально в нормальній державі. А на окупаційній території так не повинно бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus