USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як волинські депутати перерозподілили бюджет

26 Квітня 2013 16:25
Перерозподіл бюджету узгодили депутати Волинської облради.

Про це повідомили у прес-службі Волинської облради.

Так, засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики відбулося сьогодні, 26 квітня. Депутати розглянули проект розпорядження голови ОДА «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2013 рік». Відповідно до цього документу, кошти виділять на:
-капітальний ремонт дитсадка в селі Новий Двір Турійського району (30 тисяч гривень);
-на реконструкцію телецентру по вулиці Горького в Луцьку (500 тисяч гривень);
-на реконструкцію пам'ятного знаку холмщакам на меморіалі «Вічна Слава» в Луцьку (60 тисяч гривень);
-для робіт по Волинському перинатальному центру (100 тисяч гривень);
-на реставрацію та ремонт будинку Ігоря Стравінського в Устилузі Володимир-Волинського району (900 тисяч гривень);
-на реконструкцію школи в Гаразджі (153 тисяч гривень);
-на капітальний ремонт даху приміщення оздоровчого табору «Сонячний» у Гаразджі (320 тисяч гривень).

В той же час, видатки по ряду соціальних та культурних об'єктів в області зменшуються. Зокрема зменшили асигнування на будівництво дитсадка у селв Любитів Ковельського району, на капітальний ремонт Олицького психоневрологічного інтернату, на капремонти у дитсадках сіл Самоволя Іваничівського та Піща Шацького районів, на капремонт Ратнівської ЦРЛ та хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні та інших.

Голова ОДА, депутат обласної ради Борис Клімчук заявив, що роботи по цих об'єктах обов'язково виконають після того, як область отримає другий транш з Фонду регіонального розвитку.

«Цей документ неприємний для нас усіх, але він дуже потрібний. Важливо виділити кошти на музей Стравінського, особливо на фоні відзначення 70-ї річниці Волинської трагедії. Терміново потрібні кошти на телецентр. Це – комунальна власність. Генеральному директору ВОДТРК Ользі Куліш пообіцяли виділити на реконструкцію приміщення понад 2 мільйони гривень з державного бюджету, за умови, що обласний бюджет співфінансуватме проект», - прокоментував позицію ОДА Борис Клімчук щодо виділення найбільших сум при внесенні нинішніх змін до показників бюджету.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 27 Квітня 2013 10:36
На реконструкцію пам'ятника совєцькому прикордоннику у Нововолинську, виділено 520 000 грн. Чому про це, Б.Клімчук ані "гу-гу"? Це, що "забили "відкати" В. Сапожнікову? Відгукніться Борисе Петровичу!
Вот Так! Показати IP 27 Квітня 2013 16:04
Для свідомого поліщука: Не "совєцькому" а РАДЯНСЬКОМУ...так вирішила громада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus