USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які «молодіжки» отримали гроші від Луцької міськради на проекти

10 Квітня 2013 09:57
Організації, які перемогли в конкурсі проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї визначили у Луцькій міській раді. Між об'єднаннями розділили 62,5 тисячі гривень.

Про це повідомили у прес-службі мерії.

Нагадаємо, до участі в конкурсі подали 9 проектів, із яких 8 стали переможцями.

Зокрема ВОО «Національний альянс» та ВОО «Студентське братство Волині» отримали гроші на організацію Всеукраїнської молодіжної спортивно-патріотичної теренової гри «Звитяга – 2013», таборування «Оріяна – 2013» та організації семінарів у Луцьку спільно з МГО «СРУБ».

На реалізацію проекту «Відпочиваємо разом» отримали підтримку об'єднання батьків із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку.

Луцькі пластуни отримали підтримку в частині реалізації мистецького проекту «ТерраАрт» та табору для дітей та молоді «Кольоровий дивосвіт».

Своєю чергою, ВОГДО «Центр розвитку дитини» надали кошти на підтримку діяльності мистецько-терапевтичного гуртка «Забавляночка» і друзі» та проведення VIІI мистецького інтеграційного фестивалю «Забавляночка скликає друзів».

Іще один проект, що отримав кошти - «Луцьк – місто наших сподівань», який реалізує Волинський фонд активної реабілітації неповносправних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Комсомол Показати IP 10 Квітня 2013 11:30
Мы. тоже хотим денег.У нас хоршая и правильная програма товарищи.Каждой комсомолке и комсомольцу по красному фалоимитатору.
Фотограф Черненко Показати IP 10 Квітня 2013 13:37
И мне дайте гумовый ч**н!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus