USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Який зиск державі від луцьких спортсменів

23 Травня 2013 11:56
Про майже 4 мільйони гривень доходів у Луцькій ОДПІ звітувалися спортсмени та діячі культури.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів на Волині.

Так, за підсумками кампанії декларування доходів за 2012 рік до Луцької ОДПІ подали декларації 20 спортсменів та 7 діячів культури, - повідомила заступник начальника Луцької ОДПІ Тетяна Павлова на зустрічі із представниками місцевих ЗМІ.

Сума задекларованих доходів спортсменами, які зареєстровані платниками податків у Луцькій ОДПІ, перевищує 3,2 мільйона гривень, діячі культури прозвітувалися про понад 600 тисяч гривень доходів.
«Як свідчить європейська практика процесу декларування доходів, саме від представників творчих професій та спорту можна очікувати суттєвих фінансових надходжень до бюджету»,- наголосила Тетяна Павлова.

За словами посадовця, результат залучення до декларування доходів вказаних груп декларантів – понад 600 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб сплачених до бюджету.

Довідково: під час кампанії декларування доходів громадян до Луцької ОДПІ подали 4271 декларацію. Загальна сума задекларованих доходів – 287,2 мільйона гривень.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus