USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович знайшов 2 мільйони на меморіал у Вашингтоні

10 Травня 2013 18:30
Спорудження меморіалу пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років у Вашингтоні розпочнеться улітку.

Про це в прямому ефірі «Радіо Свобода» повідомила Ганна Герман, - пише «Економічна правда».

Народний депутат зауважила, що схвалила обраний проект разом із представниками української діаспори, які звернулися до неї з метою донести це питання до президента.

«Ми переглянули ті проекти і той основний проект, який переміг - чудовий проект, один із кращих проектів меморіалів у світі. Коли я повернулася до Києва, я поінформувала Президента України: якщо Україна не приступить до будівництва пам’ятника до осені, вона втратить цю можливість», - заявила Герман

Заступник голови парламентського комітету з питань прав людини зауважила, що зробив все, щоб знайти потрібні кошти, оскільки бюджет вже сформований: «Це 2 мільйони доларів. І дуже велику активність у допомозі цій справі проявив Сергій Льовочкін».

Як відомо, ініціювання будівництва меморіалу відбулося ще за президентства Віктора Ющенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus