USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Інтернет-рекламі довіряють все більше

23 Жовтня 2010 12:38
У 2010 році український ринок інтернет-реклами складе 230 мільйонів гривень – вважає керівник відділу прождаж компанії «Яндекс» в Україні Олександр Тисменицький.

Частка контекстної реклами буде все ще меншою за медійну, і складе близько 100 мільйонів гривень. Ці цифри відповідають оцінкам Всеукраїнської рекламної коаліції на цей рік, пише UkrainianWatcher .

В 2011 році очікується вихід на докризові показники зростання ринку – в середньому на 60-100% за рік.

Тисменицький також вважає, що частка малого та середнього бізнесу в інтернет рекламі буде зростати. Зараз найбільшу активність проявляє FMCG-сектор. Але разом з тим, інтернет в найближчі кілька років так і не отримає більш ніж 10%-частку ринку реклами.

Водночас, на думку Тисменецького, для малого та середнього бізнесу контекстна реклама є одним з найдоступніших та найзручніших видів реклами. Згідно з нещодавнім звітом розвитку Яндекс.Директу, кількість рекламодавців в Україні за останній рік виросла на 90%, і саме в регіонах очікується найбільший їх приріст.

Найбільш революційні зміни нас чекають завдяки зростанню мобільного інтернету. За інформацією експерта, близько 5% користувачів заходять на Яндекс з мобільних телефонів.

За останній рік (з вересня 2009 по вересень 2010 року) їх кількість зросла у 2,5 рази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus